17.6 C
Serres

Η καρδιά της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος “χτυπά’’ στις Σέρρες

Date:

Ξεκίνησε τις εργασίες του το 39ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος το οποίο πραγματοποιείται στις Σέρρες σε γνωστό ξενοδοχειακό κέντρο, θα διαρκέσει 4 ημέρες και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 28 Απριλίου.

Kατά τη διάρκεια του Πανελλήνιου Συνεδρίου θα αναπτυχθούν διάφορα θέματα ενώ παράλληλα θα διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτροπής του εθνικού τμήματος. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επισκέψεις σε τουριστικά σημεία του Νομού Σερρών όπως στο οχυρό του Ρούπελ, στην Ι.Μ Τιμίου Προδρόμου στο Ακριτοχώρι Σερρών, στην Ι.Μ Τιμίου Προδρόμου Σερρών ,στην μονάδα παραγωγής Σπιρουλίνας ,στο Σπήλαιο της Αλιστράτης και στο Φαράγγι του ποταμού Αγγίτη.

Η τελετή έναρξης του έγινε το απόγευμα της Τρίτης 25 Απριλίου. Το φετινό θέμα του Συνεδρίου είναι η «Ενδοοικογενειακή βία» με ειδική αναφορά από την υπεύθυνη του Γραφείου Αντιμετώπισης της Ενδοοικογενειακής Βίας που λειτουργεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών Αθηνά Κεραμάρη.

Πάνω από 250 αστυνομικοί από διάφορες περιοχές της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού βρίσκονται στην πόλη των Σερρών κατά την διάρκεια του τετραημέρου. Στην επίσημη τελετή έναρξης παραβρέθηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ.κ Θεολόγος, βουλευτές της Π.Ε Σερρών, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αθανάσιος Μαλλιαράς, οι οποίοι καλωσόρισαν τους συνέδρους. Η τελετή έναρξης ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή για τα θύματα των Τεμπών και στη συνέχεια με την ανάκρουση του Εθνικού ύμνου.





ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΣέρρεςΗ καρδιά της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος "χτυπά’’ στις Σέρρες

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Ποιος ήταν ο Σερραίος δημοσιογράφος Στέλιος Μπουφίδης

Συγκλονισμένη η κοινωνία των Σερρών αποχαιρετά τον δημοσιογράφο Στέλιο...

Σέρρες: Έφυγε από την ζωή ο δημοσιογράφος Στέλιος Μπουφίδης

Σε ηλικία 72 ετών έχασε τη μάχη για τη...

Σέρρες: Τροχαίο στον δρόμο για το Σκούταρι -Video

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το βράδυ στην επαρχιακή οδό...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 29 Σεπτεμβρίου

Στις 29 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο, είναι του...

Μοίρασε τη δημοσίευση:

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα