27.6 C
Serres

Σέρρες: Κόντρα για την περιοχή της Κηφισιάς- “Γκρίνια” για λόγους αντιπολίτευσης, λέει ο αντιδήμαρχος

Date:

Εξαντλείται η υπομονή των κατοίκων στην περιοχή της Κηφισιάς οι οποίοι περιμένουν υπομονετικά εδώ και χρόνια να δουν στην περιοχή τους τα απαιτούμενα έργα που θα βελτιώσουν τις συνθήκες διαβίωσης τους καθώς πολλές φορές διαμαρτύρονται για την έλλειψη υποδομών.

Μάλιστα για τον λόγο αυτό ετοιμάζονται να διαμαρτυρηθούνε έξω από το δημαρχείο την Παρασκευή 13 Μαΐου. Κάτοικος της Κηφισιάς ανέφερε τα προβλήματα της περιοχής, στο ΕΠΙΛΟΓΕΣ και στην εκπομπή ΚΑΘΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.

“Οι διανοίξεις και η ασφαλτόστρωση των δρόμων, δεν έχουν γίνει και στην περιοχή έχουμε πέντε σχολεία”, τόνισε και συνέχισε: “Δεν θα πάμε στον δήμο να συζητήσουμε, θα πάμε σε ένα κεντρικό σημείο για να δείξουμε την αγανάκτησή μας και την απελπισίας μας. Τι να ακούσουμε τώρα στο τέλος της θητείας, τελειώνει και αυτό το καλοκαίρι”

Ο αντιδήμαρχος έργων κ. Γιώργος Νυχτοπάτης μίλησε στην ίδια εκπομπή και τόνισε πως στην συγκεκριμένη περιοχή έγιναν όσα δεν έχουν γίνει επί σειρά πολλών ετών.








Ο κ Νυχτοπάτης έκανε λόγο για μια μικρή μειοψηφία κατοίκων που διαμαρτύρονται καθώς και ότι οι αντιδράσεις αυτές προέρχονται από φωνές της αντιπολίτευσης, αφήνοντας να εννοηθεί μάλιστα πως πιθανότατα κάποιοι από τους διαμαρτυρόμενους να είναι υποψήφιοι με άλλο συνδυασμό στις δημοτικές εκλογές

Τις αντιδράσεις των κατοίκων της περιοχής Κηφισιάς σχολίασε και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ κ. Αλέξανδρος Χαλκιόπουλος ο οποίος είπε πως παρά τις αντίξοες συνθήκες που είχε να αντιμετωπίσει η δημοτική αρχή λόγω της πανδημίας και των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν εξαετίας αυτής, τα έργα ολοκληρώνονται.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΣέρρεςΣέρρες: Κόντρα για την περιοχή της Κηφισιάς- "Γκρίνια" για λόγους αντιπολίτευσης, λέει...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Φωτιά στις Σέρρες, σηκώθηκαν εναέρια μέσα

Συναγερμός σήμανε σήμερα το απόγευμα (27.07.2024) στις Σέρρες μετά...

Σέρρες: Ο καύσωνας κατέστρεψε τα αμπέλια – Σε απόγνωση οι παραγωγοί στο χωριό Άμπελοι

Πολύ σημαντικό πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι αμπελοκαλλιεργητές στο χωριό Άμπελοι...

Σέρρες: Καίει για δέκατη μέρα η φωτιά στο όρος Όρβηλος (φωτο)

Μάχη με τις φλόγες για δέκατη μέρα συνεχίζουν να...

Κέντρο Κοινότητας με παράρτημα Ρομά: Χορήγηση υποτροφιών για φοίτηση στο Ε.Α.Π.

Το Κέντρο Κοινότητας με παράρτημα Ρομά Δήμου Σερρών ενημερώνει...

Μοίρασε τη δημοσίευση:



Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα