30.2 C
Serres

Τραγωδία στην Άρτα: Στην ψυχιατρική κλινική μεταφέρθηκε ο πατέρας που ξέχασε το βρέφος του στο αυτοκίνητο- Τι είπε στον ανακριτή

Date:

Στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Άρτας νοσηλεύεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας που ξέχασε το μωρό του στο αυτοκίνητο και το βρήκε νεκρό.

Τι είναι το Σύνδρομο του Ξεχασμένου Μωρού

Ο 37χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, κατέρρευσε και μεταφέρθηκε στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου, ενώ σύμφωνα με άλλες πληροφορίες έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Σήμερα ο πατέρας οδηγήθηκε στον ανακριτή, ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για θανατηφόρο έκθεση ανηλίκου και του άσκησε ποινική δίωξη. Καθοδόν προς τον ανακριτή, ο κατηγορούμενος πατέρας προσπάθησε με μια ζακέτα να καλύψει το πρόσωπό του. Δεν ήταν σε θέση να πει λέξη. Το μόνο που ψέλλισε ήταν «να μην τύχει σε κανέναν άνθρωπο. Μακάρι να μη ζούσα εγώ κι όχι το παιδί μου».

Μετά τον ανακριτή και την προθεσμία που πήρε, οδηγήθηκε στην Ασφάλεια της Άρτας, όπου έδωσε κατάθεση για το θλιβερό περιστατικό. Μετά την κατάθεσή του, μεταφέρθηκε πάλι στο νοσοκομείο. Ο 37χρονος από την πρώτη στιγμή βρισκόταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και μέχρι και το απόγευμα της Τετάρτης νοσηλευόταν φρουρούμενος σε ειδικό θάλαμο του νοσοκομείου. Τελικώς κατέρρευσε και μεταφέρθηκε στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου. Σε ειδικό θάλαμο βρίσκεται και η μητέρα του 5,5 μηνών βρέφους, έχοντας στο πλευρό της την οικογένειά της και ψυχολόγους.

Τι είπε στον ανακριτή

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά την απολογία του στον ανακριτή, ο πατέρας είπε ότι «το μωρό κοιμόταν, το έβαλα στο πίσω κάθισμα. Μέχρι να φθάσω στον βρεφονηπιακό σταθμό μεσολάβησε ένα τηλεφώνημα από τη δουλειά μου, απορροφήθηκα και αντί να πάω στον σταθμό, πήγα στη δουλειά».







Σύμφωνα με όσα είπε, αντί να ακολουθήσει τη διαδρομή για τον βρεφονηπιακό σταθμό, o 37χρονος πήγε στη δουλειά του, έχοντας το παιδί στο αμάξι. Πάρκαρε το όχημα με τα φιμέ τζάμια στην οδό Αρτινών Πεσόντων, περίπου 2 χλμ μακριά από τον βρεφονηπιακό σταθμό και λίγη ώρα μετά, έφυγε για την Λευκάδα, όπου τον έστελνε η δουλειά του. Λίγο μετά τις 2.30 το μεσημέρι τον κάλεσε η σύζυγός του, γιατί πήγε να πάρει το παιδί από τον σταθμό και την ενημέρωσαν πως το μωρό δεν ήταν εκεί. Τότε αποκαλύφθηκε η τραγωδία.

Και οι δύο πήγαν στο σημείο, πήραν το κοριτσάκι και λίγο πριν από τις 3 το μεσημέρι το μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, αιτία θανάτου του βρέφους είναι πνευμονικό οίδημα που προήλθε από συσσώρευση υγρού στον πνεύμονα. Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι το μωρό λόγω της ασφυξίας και της δυσκολίας αναπνοής -μετά από την πολύωρη εγκατάλειψή του στο αυτοκίνητο- υπέστη πνευμονικό οίδημα το οποίο οδήγησε σε καρδιακή ανακοπή.

πηγή enikos.gr

ΕλλάδαΤραγωδία στην Άρτα: Στην ψυχιατρική κλινική μεταφέρθηκε ο πατέρας που ξέχασε το...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Πόλος έλξης του διεθνούς κοινού το κέντρο διάσωσης και περίθαλψης τραυματισμένων χελωνών Αρχέλων στη Γλυφάδα

H ιστορία της Νεκταρίας, της χελώνας Καρέττα - Καρέττα, που βρίσκεται...

Υψηλός κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς σήμερα σε Θεσσαλονίκη και σχεδόν όλη την Κεντρική Μακεδονία

Τον κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιάς αυξάνουν οι υψηλές θερμοκρασίες που...

Δεύτερο κύκλωμα εκβιαστών: Εννέα από τους 14 κατηγορούμενους προφυλακιστέοι

Μετά από μαραθώνια διαδικασία, ολοκληρώθηκαν οι απολογίες των δεκατεσσάρων...

Μοίρασε τη δημοσίευση:


Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα