Βρετανία: Νεκρό ένα κοριτσάκι από την πτώση αυτοκινήτου σε δημοτικό σχολείο στο Γουίμπλεντον

Ένα κοριτσάκι έχασε τη ζωή του από την πτώση αυτοκινήτου στο κτίριο δημοτικού σχολείου στο Γουίμπλεντον, στο νότιο Λονδίνο, ανακοίνωσε η βρετανική αστυνομία.

«Παραμένουμε στο σημείο και συνεχίζουμε την έρευνά μας για να διαλευκάνουμε τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου.

«Μπορούμε επίσης να επιβεβαιώσουμε ότι ο οδηγός του οχήματος, μια γυναίκα ηλικίας 40 ετών, έχει συλληφθεί ως ύποπτη πρόκλησης θανάτου από επικίνδυνη οδήγηση», συμπλήρωσε η αστυνομία, που ανέφερε ότι το συμβάν δεν αντιμετωπίζεται ως τρομοκρατικό.

Babis



Εικόνες που μεταδόθηκαν από το Sky News έδειξαν ένα τρακαρισμένο 4X4 Land Rover έξω από το ιδιωτικό σχολείο θηλέων Study Prep.

πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

ΚόσμοςΒρετανία: Νεκρό ένα κοριτσάκι από την πτώση αυτοκινήτου σε δημοτικό σχολείο στο...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

N. Χριστοδουλίδης: Οι πραγματικότητες είναι ότι υπάρχει μια παράνομη κατοχή για 50 χρόνια

«Οι πραγματικότητες είναι ότι υπάρχει μια παράνομη κατοχή στην...

Β. Ζελένσκι: Τι συζήτησα με τον Ντ. Τραμπ στο Βατικανό

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε ότι συζήτησε θέματα...

Δηλώσεις Ερντογάν από την κατεχόμενη Κύπρο

Στην κατεχόμενη Λευκωσία έφτασε σήμερα, 3 Μαΐου, στις 13:45,...

Τελευταία Νέα