33.1 C
Serres

Σέρρες: Διευκρινήσεις για το τραγικό τροχαίο στην Λευκοθέα από την ΕΛΑΣ- “Ο 63χρονος τηλεφώνησε στο 100 και εμφανίστηκε αυτοβούλως στην Τροχαία”

Date:

Νέα ανακοίνωση ΣΤΟ ΟΡΘΟΝ από την ΕΛΑΣ

Με νέα ανακοίνωσή της η αστυνομία διευκρινίζει ότι: ο 63χρονος τηλεφώνησε στο 100 και αποχώρησε από τον τόπο του ατυχήματος, πριν την άφιξη της Αστυνομικής Αρχής και ότι εμφανίστηκε αυτοβούλως στο Τμήμα Τροχαίας Σερρών

Χθες (10 Αυγούστου 2023) και ώρα 04.40 περίπου, στο 38,5 χιλιόμετρο της εθνικής οδού Σερρών – Δράμας, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 23χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας της, προσέκρουσε σε διαχωριστικό στηθαίο και ανετράπη, με αποτέλεσμα ο 23χρονος οδηγός της μοτοσυκλέτας, ευρισκόμενος στο οδόστρωμα, να παρασυρθεί από Ι.Χ.Φ. όχημα που οδηγούσε 63χρονος ημεδαπός, ο οποίος στη συνέχεια τηλεφώνησε στο 100 και αποχώρησε από τον τόπο του ατυχήματος, πριν την άφιξη της Αστυνομικής Αρχής.

Αποτέλεσμα του τροχαίου ατυχήματος ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 23χρονου οδηγού της μοτοσικλέτας. Ο 63χρονος οδηγός του Ι.Χ.Φ. οχήματος εμφανίστηκε αυτοβούλως στο Τμήμα Τροχαίας Σερρών και συνελήφθη.






Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Σερρών.

Η χθεσινή ανακοίνωση

Σήμερα (10 Αυγούστου 2023) και ώρα περίπου 04.45΄, στο 38ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Σερρών – Δράμας, μοτοσικλέτα που οδηγούσε 23χρονος ημεδαπός εξετράπη της πορείας της, προσέκρουσε σε διαχωριστικό στηθαίο και ανετράπη, με αποτέλεσμα ο 23χρονος οδηγός της μοτοσυκλέτας, βρισκόμενος στο οδόστρωμα, να παρασυρθεί από Ι.Χ.Φ. όχημα που οδηγούσε 63χρονος ημεδαπός, ο οποίος στη συνέχεια αποχώρησε από τον τόπο του ατυχήματος.

Αποτέλεσμα του τροχαίου ατυχήματος ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 23χρονου, ενώ ο 63χρονος οδηγός του φορτηγού εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Σερρών.

φωτο αρχειου


ΣέρρεςΣέρρες: Διευκρινήσεις για το τραγικό τροχαίο στην Λευκοθέα από την ΕΛΑΣ- "Ο...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Σέρρες: Εγκατάσταση φωτοβολταϊκών στο επιχειρηματικό κέντρο «Χρήστος Μέγκλας»- video

Σε σύμβαση με Σερραίο ιδιοκτήτη ο οποίος κατασκευάζει φωτοβολταϊκά...

Σέρρες: Τιμήθηκε η 111η επέτειος της Απελευθέρωσης του Σιδηροκάστρου -video

Τη 111η Επέτειο της Απελευθέρωσής του τίμησε με κάθε...

Σέρρες: Ένα έτος φυλακή με αναστολή για την επίθεση του σκύλου σε 7χρονο στον Νέο Σκοπό

Στο Αυτόφωρο Μονομελές Σερρών δικάστηκε ο ιδιοκτήτης του σκύλου,...

Αμφίπολη- Τύμβος Καστά: Οι σφίγγες ξαναβάζουν τα φτερά τους

Την επανατοποθέτηση στις αρχικές τους θέσεις τόσο της μεγάλης...

Μοίρασε τη δημοσίευση:


Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα