Αποκλείστηκε στα πέναλτι ο Άρης από την Ντιναμό Κιέβου

Advertisement

Τελευταία Νέα

Δεν τα κατάφερε ο Άρης που αποκλείστηκε στη διαδικασία των πέναλτι (6-5) από την Ντιναμό Κιέβο (κ.α. 2-1) σε αναμέτρηση για τον Γ’ προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League.

Οι «κιτρινόμαυροι», που είχαν νικήσει με 1-0 στο πρώτο ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης», κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ με τέρμα του Τζούρασεκ στο 38΄. Όμως, η Ντιναμό κατάφερε να στείλει το ματς στην παράταση με τέρματα των Βολόσιν (+45΄) και Καραβάεφ (85΄). Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας διεξήχθη στη «Σούπερμπετ Αρένα-Γκιουλέστι» του Βουκουρεστίου, ενώ στον επόμενο γύρο η Ντιναμό θα αντιμετωπίσει την τουρκική Μπεσίκτας.
Το πρώτο μισάωρο του αγώνα ήταν κακό με τις δύο ομάδες να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στην άμυνά τους. Ο Άρης ευτύχησε να πάρει «κεφάλι» στο σκορ στην πρώτη του ευκαιρία στο ματς το 39΄. Ο Κάρλσον κινήθηκε από τα δεξιά, έκανε το γύρισμα για τον Πάλμα, ο οποίος με τη σειρά του βρήκε τον Τζούρασεκ, που σε κενή εστία άνοιξε το σκορ για τους «κιτρινόμαυρους».

Advertisement

Η χαρά της ελληνικής ομάδας, όμως κράτησε μόλις 7 λεπτά, καθώς στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου ο Σίντορτσουκ έκανε το γέμισμα για τον Βολόσιν, που με ψιλοκρεμαστή κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ντιναμό ήταν πιο αποφασιστική και κυνήγησε μέχρι τέλους το τέρμα που θα έστελνε το ματς στην παράταση. Αυτό ήρθε στο 85ο λεπτό όταν μετά από γέμισμα ο Καραβάεφ εκμεταλεύτηκε το γεγονός ότι ο Φεράρι άργησε να αντιδράσει και με εξαιρετικό πλασέ έγραψε το 2-1 για τους τυπικά γηπεδούχους.

Advertisement
Family Kitchen

Η ελληνική ομάδα έχασε τεράστια ευκαιρία στις καθυστερήσεις, όταν μετά από κόρνερ του Ματαρίτα, ο Φαμπιάνο έπιασε την κεφαλιά από πολύ ευνοϊκή θέση αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Μπούστσαν.

Στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης ο Άρης έδειξε πιο φρέσκος και είχε την υπεροχή χωρίς ωστόσο να μπορέσει να σημειώσει ένα τέρμα. Δυστυχώς το δεύτερο ημίχρονο της παράτασης ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο καθώς ο Πάβιτσιτς υπέπεσε σε φάουλ, δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα του στο παιχνίδι και αποβλήθηκε.

πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γιατί ανήμερα της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος ευλογούνται τα σταφύλια

05/08/25 8:55 πμ

Γιατί ανήμερα της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος ευλογούνται τα σταφύλια

Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος: Πότε έγινε και γιατί την γιορτάζουμε 06 Αυγούστου

05/08/25 8:51 πμ

Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος: Πότε έγινε και γιατί την γιορτάζουμε 6 Αυγούστου

Βιολογικά προϊόντα: Εξάμηνη αναστολή σε εταιρία πιστοποίησης

05/08/25 8:46 πμ

Βιολογικά προϊόντα: Εξάμηνη αναστολή σε εταιρία πιστοποίησης

8 φυτά που επιβιώνουν με ελάχιστο πότισμα

05/08/25 8:37 πμ

8 φυτά που επιβιώνουν με ελάχιστο πότισμα

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Οκτώ χρήσιμες οδηγίες για την αντιμετώπιση τσιμπήματος από μωβ μέδουσα

05/08/25 8:33 πμ

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Οκτώ χρήσιμες οδηγίες για την αντιμετώπιση τσιμπήματος από μωβ μέδουσα

Άνοιξε και πάλι για πεζούς και οχήματα η παλαιά γέφυρα της Χαλκίδας

05/08/25 8:25 πμ

Άνοιξε και πάλι για πεζούς και οχήματα η παλαιά γέφυρα Χαλκίδας

ΥΠΑΑΤ: Στήριξη 63 εκατ. ευρώ στους κτηνοτρόφους, λόγω εγκλεισμού και ζωονόσων

05/08/25 8:25 πμ

ΥΠΑΑΤ: Στήριξη 63 εκατ. ευρώ στους κτηνοτρόφους, λόγω εγκλεισμού και ζωονόσων

ΗΠΑ: Ανεξέλεγκτη μαίνεται επί έναν μήνα η πυρκαγιά στο Γκραντ Κάνιον

05/08/25 8:12 πμ

ΗΠΑ: Ανεξέλεγκτη μαίνεται επί έναν μήνα η πυρκαγιά στο Γκραντ Κάνιον

ΡΑΑΕΥ: Έρχονται τα “κόκκινα” τιμολόγια ρεύματος – Όσα πρέπει να ξέρετε

05/08/25 9:49 πμ

ΡΑΑΕΥ: Έρχονται τα κόκκινα τιμολόγια ρεύματος – Όσα πρέπει να ξέρετε

Σεισμός 3,7 βαθμών στο Άγιον Όρος

05/08/25 7:57 πμ

Σεισμός 3,7 βαθμών στο Άγιον Όρος

04/08/25 10:54 μμ

Τα Κάτω Πορόια Σερρών μετατρέπονται σε ντεκόρ κινηματογραφικής ταινίας

Κυρ. Μητσοτάκης: Οι επενδύσεις στην άμυνα και την ασφάλεια έχουν καταστεί ευρωπαϊκή προτεραιότητα

04/08/25 10:39 μμ

Επίσκεψη Μητσοτάκη στην εταιρεία δορυφόρων ICEYE- Τα σχεδιά της για την Ελλάδα