Αλεξανδρούπολη: Ενεργά τα δύο πύρινα μέτωπα σε Λεπτοκαρυά και Κοτρωνιά στον Έβρο

Ενεργά παραμένουν τα δύο μέτωπα της πυρκαγιάς στον Έβρο, στις περιοχές της Λεπτοκαρυάς και ειδικότερα στη θέση Μεγάλο Ρέμα και στην Κοτρωνιά.

Το έργο της κατάσβεσης, παρά τις ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις -επίγειες και εναέριες- που επιχειρούν αδιάλειπτα στην περιοχή, τις τελευταίες ώρες καθίσταται ακόμη δυσκολότερο κυρίως στο πύρινο μέτωπο της Κοτρωνιάς καθώς η αλλαγή στην κατεύθυνση των ανέμων σε νοτιάδες, από βορειοανατολικούς που έπνεαν κόντρα στις φλόγες τις προηγούμενες ημέρες, σήμερα σπρώχνει τη φωτιά με την πορεία της να μοιάζει ανεξέλεγκτη.

Σημειώνεται ότι στην περιοχή έχουν διατεθεί για τις επιχειρήσεις κατάσβεσης 475 πυροσβέστες με 100 οχήματα, 16 πεζοπόρα τμήματα με τη συνδρομή από αέρος 11 αεροσκαφών και πέντε ελικοπτέρων.

φωτογραφία αρχείου

ΕλλάδαΑλεξανδρούπολη: Ενεργά τα δύο πύρινα μέτωπα σε Λεπτοκαρυά και Κοτρωνιά στον Έβρο

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Συναυλία της ΚΟΘ στο Σπήλαιο Πετραλώνων στη Χαλκιδική

Το Φεστιβάλ Μουσικής Δωματίου, που συνδιοργανώνουν η Κρατική Ορχήστρα...

Τροχαίο με έναν τραυματία στην εθνική Θεσσαλονίκης – Nέων Μουδανιών: Ο ένας οδηγός εγκατέλειψε το σημείο

Ένας ελαφρά τραυματίας είναι ο απολογισμός του τροχαίου ατυχήματος...

Λύγισε στο Βόλο ο Πανσερραϊκός: 3-0

Με το τρίτο σερί τρίποντό του, αυτή τη φορά...

ΠΟΕΔΗΝ: Συμμετέχουμε με 24ωρη απεργία στις εκδηλώσεις της Πρωτομαγιάς

Με απεργιακή συγκέντρωση για την Αθήνα στην Πλατεία Κοραή...

Τελευταία Νέα