27.6 C
Serres

Συγκέντρωση βοήθειας για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας από φορείς και σωματεία των Σερρών- Video

Date:

Την αμέριστη συμπαράστασή τους προς τους πληγέντες κατοίκους της Περιφέρειας Θεσσαλίας εκφράζουν φορείς και σωματεία του δήμου Σερρών καθώς απευθύνουν κάλεσμα προς τους πολίτες να συνεισφέρουν με είδη πρώτης ανάγκης. Στο ρεπορτάζ που ακολουθεί θα δούμε μερικά από τα σημεία διαλογής

Ο Δήμος Σερρών εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του προς τους πληγέντες κατοίκους της Περιφέρειας Θεσσαλίας και απευθύνει κάλεσμα προς τους πολίτες, φορείς και επιχειρήσεις να συνεισφέρουν στη συγκέντρωση υλικών πρώτης ανάγκης για τις πληγείσες, από την πλημμύρα, περιοχές της Θεσσαλίας.
Η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης θα γίνεται τις καθημερινές ημέρες στο Β’ΚΑΠΗ Σερρών από τις 08:30 έως τις 13:30.

Η Δ.Ε.Ε.Π. (ΝΟΔΕ) Σερρών Νέας Δημοκρατίας προχωρά και αυτή άμεσα στη συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τη στήριξη των συμπολιτών μας στη Θεσσαλία και καλεί τους πολίτες να συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια. Η δράση θα πραγματοποιείται καθημερινά τις ώρες 11.00-13.00 και 19.00-21.00 στα γραφεία της ΝΟΔΕ (Αλεξάνδρου Παναγούλη 1, στον 2ος όροφο.
Και η μητρόπολη Σερρών και Νιγρίτης καλεί όλους τους πολίτες των σε μία συστράτευση αγάπης να συνδράμουμε στην ενίσχυση των αδελφών που αυτές τις ημέρες δοκιμάζονται. Σε όλους τους Ιερούς Ναούς της Μητροπόλεως θα γίνονται δεκτά τρόφιμα μακράς διαρκείας, εμφιαλωμένο νερό και είδη πρώτης επισιτιστικής ανάγκης.
Όπως και η υποψήφια δήμαρχος Σερρών κ. Βαρβάρα Μητλιάγκα και οι υποψήφιοι του συνδυασμού ΕΝΤΟΣ Καλούν όλους όσους επιθυμούν να βοηθήσουν τους πληγέντες να συνεισφέρουν με είδη πρώτης ανάγκης. Η συγκέντρωση των ειδών θα γίνεται στα γραφεία του συνδυασμού, Περιστέρη Κωστοπούλου 9, 1ος όροφος, από τις 9:00 έως τις 14:00 και από τις 18:00 έως τις 21:00.








ΣέρρεςΣυγκέντρωση βοήθειας για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας από φορείς και σωματεία των...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Φωτιά στις Σέρρες, σηκώθηκαν εναέρια μέσα

Συναγερμός σήμανε σήμερα το απόγευμα (27.07.2024) στις Σέρρες μετά...

Σέρρες: Ο καύσωνας κατέστρεψε τα αμπέλια – Σε απόγνωση οι παραγωγοί στο χωριό Άμπελοι

Πολύ σημαντικό πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι αμπελοκαλλιεργητές στο χωριό Άμπελοι...

Σέρρες: Καίει για δέκατη μέρα η φωτιά στο όρος Όρβηλος (φωτο)

Μάχη με τις φλόγες για δέκατη μέρα συνεχίζουν να...

Κέντρο Κοινότητας με παράρτημα Ρομά: Χορήγηση υποτροφιών για φοίτηση στο Ε.Α.Π.

Το Κέντρο Κοινότητας με παράρτημα Ρομά Δήμου Σερρών ενημερώνει...

Μοίρασε τη δημοσίευση:



Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα