27.6 C
Serres

Δήμος Νέας Ζίχνης: Παρουσίαση συνδυασμού Συμμαχία Δημιουργικών Δυνάμεων του Παύλου Κομβολίδη

Date:

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Νέας Ζίχνης και επικεφαλής του συνδυασμού «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ» Παύλος Κομβολίδης ,πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου την παρουσίαση των 144 υποψηφίων του συνδυασμού, που έλαβε χώρα στον αύλειο χώρο του Λυκείου Νέας Ζίχνης.

Ευχαρίστησε  θερμά για την δυναμική και μαζική συμμετοχή των πολιτών στη συγκέντρωση τονίζοντας πως με αυτό τον τρόπο στέλνεται ένα καθαρό μήνυμα σε κάθε γωνιά του Δήμου.

Συγκεκριμένα ο κ.Κομβολίδης ανέφερε

«Είμαστε πολλοί, είμαστε ισχυροί, είμαστε ικανοί , είμαστε ενωμένοι, είμαστε μαχητικοί. Και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ένα άλμα πιο γρήγορο από την φθορά, κατά την ρήση του μεγάλου μας ποιητή Οδυσσέα Ελύτη. Και πάνω από όλα , είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε στις επόμενες κρίσιμες εβδομάδες κάθε ικμάδα των πνευματικών μας δυνάμεων για την μεγάλη νίκη».

Μίλησε για το όραμα , το σχέδιο, το πρόγραμμα της παράταξης

«Για να το πετύχουμε χρειαζόμαστε δύο πράγματα. Ανάπτυξη για δουλειές και καλυτέρα εισοδήματα και αναβάθμιση της ποιότητας ζωής για να ζούμε καλύτερα. Και το καλύτερα σημαίνει :Προστασία της υγείας των δημοτών μας και του περιβάλλοντος που ζούμε, καλλιέργεια του πολιτισμού και του αθλητισμού, κοινωνικότητα, αναβάθμισητης παιδείας, στήριξη των αδυνάτων, ευκαιρίες ψυχαγωγίας, ενίσχυση της οικογένειας».








«Θα καλέσουμε εξειδικευμένους επιστήμονες και σε ειδικές ημερίδες θα πληροφορήσουν όλους τους ενδιαφερόμενους για τις ευκαιρίες που υπάρχουν. Δεύτερη άμεση ενέργεια μας είναι η εκπόνηση μελετών με χρηματοδότηση του Δήμου για την ενίσχυση των επαγγελματιών, των αγροτών, των κτηνοτρόφων μας. Δεν θα αρκεστώ όμως σε αυτό. Ο Δήμος μας θα συνεργαστεί με κορυφαία και αξιόπιστα γραφεία μελετών που έχουν αποδείξει οτι μπορούν να συγκροτούν επενδυτικά σχέδια, να καταρτίζουν μελέτες να στηρίζουν την διεκδίκηση πόρων».

«Στόχος μας είναι από την μια πλευρά να καλλιεργήσουμε και να στηρίξουμε την πολυδιάστατη πολιτιστική δραστηριότητα στον Δήμο μας, από την άλλη να μπορούν οι συμπολίτες μας να απολαύσουν τα πολιτιστικά αγαθά που παράγονται σε άλλες περιοχές της πατρίδας μας .Έχουμε πολλούς πολιτιστικούς Συλλόγους που διατηρούν αναλλοίωτη από την φθορά του χρόνου, την παράδοση και την κληρονομιά των προγονών μας».

«Στόχος μας είναι να εκμεταλλευτούμε κάθε πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισηςτων δημόσιων κτηρίων με την εγκατάσταση φωτοβολταικών συστημάτων από την υλοποίηση των οποίων θα εξοικονομήσουμε πολλούς πόρους τους οποίους θα διαθέσουμε σε άλλες δραστηριότητες του Δήμου μας υπέρ των δημοτών του» τόνισε μεταξύ άλλων ο Υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ» κ. Παύλος Κομβολίδης.

ΣέρρεςΔήμος Νέας Ζίχνης: Παρουσίαση συνδυασμού Συμμαχία Δημιουργικών Δυνάμεων του Παύλου Κομβολίδη

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Φωτιά στις Σέρρες, σηκώθηκαν εναέρια μέσα

Συναγερμός σήμανε σήμερα το απόγευμα (27.07.2024) στις Σέρρες μετά...

Σέρρες: Ο καύσωνας κατέστρεψε τα αμπέλια – Σε απόγνωση οι παραγωγοί στο χωριό Άμπελοι

Πολύ σημαντικό πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι αμπελοκαλλιεργητές στο χωριό Άμπελοι...

Σέρρες: Καίει για δέκατη μέρα η φωτιά στο όρος Όρβηλος (φωτο)

Μάχη με τις φλόγες για δέκατη μέρα συνεχίζουν να...

Κέντρο Κοινότητας με παράρτημα Ρομά: Χορήγηση υποτροφιών για φοίτηση στο Ε.Α.Π.

Το Κέντρο Κοινότητας με παράρτημα Ρομά Δήμου Σερρών ενημερώνει...

Μοίρασε τη δημοσίευση:



Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα