Επίσκεψη Αλ. Χρυσάφη στα γραφεία της ΠΑΕ Πανσερραϊκός: «Φέτος ο Πανσερραϊκός θα μεγαλουργήσει και χρειάζεται τη στήριξη όλων μας»

Επίσκεψη Αλ. Χρυσάφη στα γραφεία της ΠΑΕ Πανσερραϊκός : «Φέτος ο Πανσερραϊκός θα μεγαλουργήσει και χρειάζεται τη στήριξη όλων μας»
Επίσκεψη Αλ. Χρυσάφη στα γραφεία της ΠΑΕ Πανσερραϊκός : «Φέτος ο Πανσερραϊκός θα μεγαλουργήσει και χρειάζεται τη στήριξη όλων μας»

Επίσκεψη πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Αλέξανδρος Χρυσάφης στα γραφεία της ΠΑΕ Πανσερραϊκός προκειμένου να προμηθευτεί εισιτήρια διαρκείας για τον ίδιο και τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού του «Συμμαχία Σερραίων» ως έμπρακτη απόδειξη της υποστήριξή του

Εκεί συνομίλησε με τον Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της ΠΑΕ Πανσερραικός κ.Τάσο Καζία.

Ο κ.Χρυσάφης συγκεκριμένα τόνισε μεταξύ άλλων πως:
«Πραγματικά σήμερα είναι μια ημέρα περισσότερο συμβολική παρά ουσιαστική. Συμβολική γιατί δείχνει ως Αλέξανδρος Χρυσάφης και ως επικεφαλής της «Συμμαχίας Σερραίων» και όλη η ομάδα της «Συμμαχίας Σερραίων» την έμπρακτη στήριξη σε όλη αυτή την προσπάθεια που γίνεται για την Πανσερραικό μας. Για το Λιοντάρι που έχουμε χρόνια στη καρδιά μας».
«Προτρέπω όλους τους Σερραίους που αγαπάνε τον Πανσερραικό να στηρίξουν όλη αυτή την προσπάθεια που γίνεται όλο αυτό το διάστημα από τους διοικούντες ,την ομάδα που κατάφεραν να φέρουν την ομαδα στα σαλόνια της Α Εθνικής στη Super League».
«Ο Πανσερραϊκός θα μεγαλουργήσει φέτος και χρειάζεται την στήριξη όλων μας. Σε αυτή την εβδομάδα θα γίνει αναλυτική περιγραφή τι γίνεται ακριβώς και αυτή τη στιγμή είμαστε εδώ για να στηρίξουμε την ομάδα».

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Πανσερραικός κ.Τάσος Καζίας ευχαρίστησε προσωπικά τον κ.Χρυσάφη για την στήριξη του








Ρεπορτάζ –Επιμέλεια Παρασκευή Κωνσταντινίδου