34.2 C
Serres

ΣΥΡΙΖΑ Σερρών: Τι λένε τα στελέχη για τις εκλογές- Αλλάζει τόπος διεξαγωγής των εκλογών- Video

Date:

Λίγα εικοσιτετράωρα  έμειναν πριν από τις εκλογές της Κυριακής στις 24 Σεπτεμβρίου 2023 προκειμένου τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ να εκλέξουν στον επαναληπτικό γύρο τον νέο  Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά την απροσδόκητη συμμετοχή του πρώτου γύρου τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Σερρών αποφάσισαν να αλλάξουν τόπο διεξαγωγής των εκλογών. Έτσι την Κυριακή  24 Σεπτεμβρίου στις Σέρρες, όσοι προσέλθουν στις κάλπες θα πάνε να ρίξουν την ψήφο τους στην αίθουσα ΑΣΤΕΡΙΑ του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών, από το πρωί στις 8.00- 20.00. Δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι συμμετείχαν στις 17 Σεπτεμβρίου καθώς και τα παλιά μέλη του κόμματος που για διάφορους λόγους δεν ψήφισαν την περασμένη Κυριακή. Εγγραφές νέων μελών δεν θα γίνουν.

 Η μάχη μαίνεται σκληρή στα  στρατόπεδα των δύο μονομάχων της παράταξης, της Έφης Αχτσιόγλου και του Στέφανου Κασσελάκη. Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Σταμπουλή σε δήλωση της άφησε σαφείς αιχμές  κατά της υποψηφιότητας του κ. Κασσελάκη θέτοντας το ερώτημα, πολιτική ουσία; ή μάρκετινγκ; 

Ο Επικεφαλής του συνδυασμού «Αλλαγή στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» κ. Γιάννης Μυλόπουλος σχολιάζει στη κάμερα του ΕΠΙΛΟΓΕΣ την επικείμενη εκλογική διαδικασία .

 “Η αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα  ήταν επώδυνη. Είναι όμως μια αφορμή για να ξανά συσπειρώσουμε τον κόσμο γύρω μας ανέφερε μεταξύ άλλων και σχολίασε πως η κόντρα που έχει  ξεσπάσει ανάμεσα στους δύο διεκδικητές της προεδρίας του ΣΥΡΙΖΑ είναι αναμενόμενη  καθώς θα υπάρξουν σπρωξίματα και χτυπήματα κάτω από την πλάτη και εξέφρασε την πεποίθηση πως ο διάλογος θα πρέπει να είναι πολιτισμένος. Η εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής θα  είναι μια γιορτή και θα κερδίσει ο καλύτερος και την  Δευτέρα θα είναι όλοι μαζί ενωμένοι”, ανέφερε ο κ. Μυλόπουλος.








ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΣέρρεςΣΥΡΙΖΑ Σερρών: Τι λένε τα στελέχη για τις εκλογές- Αλλάζει τόπος...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Φωτιά στις Σέρρες, σηκώθηκαν εναέρια μέσα

Συναγερμός σήμανε σήμερα το απόγευμα (27.07.2024) στις Σέρρες μετά...

Σέρρες: Ο καύσωνας κατέστρεψε τα αμπέλια – Σε απόγνωση οι παραγωγοί στο χωριό Άμπελοι

Πολύ σημαντικό πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι αμπελοκαλλιεργητές στο χωριό Άμπελοι...

Σέρρες: Καίει για δέκατη μέρα η φωτιά στο όρος Όρβηλος (φωτο)

Μάχη με τις φλόγες για δέκατη μέρα συνεχίζουν να...

Κέντρο Κοινότητας με παράρτημα Ρομά: Χορήγηση υποτροφιών για φοίτηση στο Ε.Α.Π.

Το Κέντρο Κοινότητας με παράρτημα Ρομά Δήμου Σερρών ενημερώνει...

Μοίρασε τη δημοσίευση:



Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα