Προεκλογική Ομιλία του Υποψήφιου Δημάρχου Νέας Ζίχνης Παύλου Κομβολίδη στη Νέα Ζίχνη- video

Προεκλογική Ομιλία του Υποψήφιου Δημάρχου Νέας Ζίχνης Παύλου Κομβολίδη στη Νέα Ζίχνη- video
Προεκλογική Ομιλία του Υποψήφιου Δημάρχου Νέας Ζίχνης Παύλου Κομβολίδη στη Νέα Ζίχνη- video

Tην προεκλογική του ομιλία στη Νέα Ζίχνη και παρουσίαση των Υποψήφιων Συμβούλων του πραγματοποίησε το βράδυ της Πέμπτης ο Υποψήφιος Δήμαρχος και Επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης “Συμμαχία Δημιουργικών Δυνάμεων”κ,Παύλος Κομβολίδης. Λίγες ημέρες πριν απο την διενέργεια  των Αυτοδιοικητικών εκλογών ο Υποψήφιος Δήμαρχος μίλησε για τα προβλήματα που υπάρχουν στο Δήμο και πρέπει οπωσδήποτε να λυθούν.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος κ.Παύλος Κομβολίδης μεταξύ άλλων κατα την ομιλία του ανέφερε

“ Η πίεση του Δήμου προς την ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να είναι συνεχής διότι δεν μπορεί να έχουμε τόσες πολλές διακοπές ρεύματος με αποτέλεσμα πολλά παράπονα από επαγγελματίες και κατοίκους.Tα παράπονα από ελεύθερους επαγγελματίες υπάρχουν για τον τρόπο που αντιμετωπίζονται από τον Δήμο. Δεν στηρίζονται όσοι δεν είναι δικά τους παιδιά.Ο Δήμος στηρίζει και επιλέγει τους ημετέρους.Για αυτόν τον λόγο πολλοί απ’ αυτούς αποφάσισαν να ασχοληθούν με τα κοινά για να μπορέσει να αλλάξει αυτό.Ο Δήμος είναι για όλους”.

“Τα προβλήματα των δημοτικών διαμερισμάτων είναι γνωστά και είναι πάρα πολλά.Σε κάθε χωριό… και κάτι Καινούργιο.Έχουμε όμως ένα γενικό πρόβλημα στο Δήμο μας αλλά και στην ευρύτερη περιοχή το ζήτημα των ΚΑΠΗ για το οποίο έχω αναλυτικά την λύση στο γενικό μας πρόγραμμα”.

Και συνέχισε λέγοντας πως

“Υπάρχει μεγάλη έλλειψη χώρων και εξοπλισμού. Το εργαστήριο πληροφορικής είναι σε κακή κατάσταση και το αγρόκτημα που ήταν για τους μαθητές της γεωπονίας το έχει πάρει ο Δήμος μετά την πανδημία βάζοντας μέσα μηχανήματα”.








“Φτάσαμε σε αυτό το σημείο της προ τελευταίας μας συγκέντρωσης ,της τόσο πολυπληθής και σας ευχαριστώ πολύ.Θα προσπαθήσουμε να είμαστε υπηρέτες στα καθημερινά σας προβλήματα και στέλνουμε το Μήνυμα της Νίκης στις 8 Οκτωβρίου»,κατέληξε ο Υποψήφιος Δήμαρχος  Νέας Ζίχνης κ.Παύλος Κομβολίδης.

Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Δημοτικής Παράταξης «Συμμαχία Δημιουργικών Δυνάμεων» αλλα και όσοι παρευρέθηκαν ευχήθηκαν τα καλύτερα για τιςς επερχόμενες εκλογές της 8ης Οκτωβρίου

Ρεπορτάζ Επιμέλεια Παρασκευή Κωνσταντινίδου