Σοκ με Νεϊμάρ, ρήξη χιαστού και μηνίσκου

Ο τραυματισμός του Νεϊμάρ Τζούνιορ στον αγώνα της Βραζιλίας στην Ουρουγουάη αποδείχθηκε πολύ σοβαρός, καθώς η Αλ Χιλάλ (στην οποία «μετακόμισε» το περασμένο καλοκαίρι) ανακοίνωσε την Τετάρτη (18/10) πως υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και μηνίσκου στο αριστερό γόνατο και θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης της «ζημιάς», που θα τον κρατήσει εκτός γηπέδων τουλάχιστον για 6 μήνες!

Στο ματς της «σελεσάο» στο Μοντεβιδέο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026, ο Νεϊμάρ τραυματίστηκε στο γόνατο μετά από δυνατό μαρκάρισμα που δέχτηκε από τον Νικολάς Ντε Λα Κρουζ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου κι αποχώρησε με φορείο.

Όπως αποκάλυψε η σαουδαραβική ομάδα, μετά από τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, επιβεβαιώθηκε η ρήξη του πρόσθιου χιαστού και του μηνίσκου στο γόνατό του τις επόμενες μέρες θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Babis



Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

ΑθλητικάΣοκ με Νεϊμάρ, ρήξη χιαστού και μηνίσκου

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σχολικών Αγώνων Κλασικού Αθλητισμού ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Ελλάδας – Κύπρου στις Σέρρες

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Σερρών έχει αναλάβει τη διεξαγωγή...

Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών: EXTREME TRACKDAYS | 2-3-4 Μαΐου 2025

Η διοργάνωση EXTREME TRACKDAYS ανακοινώνει με χαρά την πρώτη...

Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών | 24–27 Απριλίου 2025: Τέσσερις Ημέρες Απόλυτης Οδηγικής Δράσης

Το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, ο μεγαλύτερος και πλέον σύγχρονος χώρος...

Λύγισε στο Βόλο ο Πανσερραϊκός: 3-0

Με το τρίτο σερί τρίποντό του, αυτή τη φορά...

Τελευταία Νέα