34.2 C
Serres

«Η Ατλέτικο είναι πάντα δύσκολος αντίπαλος»

Date:

Απόψε (21:00) η Ρεάλ αντιμετωπίζει την «συμπολίτισσα» Ατλέτικο, στο ντέρμπι της Μαδρίτης, που θα διεξαχθεί αρκετές χιλιάδες χιλιόμετρα μακρυά από την ισπανική πρωτεύουσα. Πρόκειται για τον -χρονικά πρώτο- ημιτελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ, που θα διεξαχθεί στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας και ο Κάρλο Αντσελότι, δεν είναι ιδιαίτερα… ευτυχής που η ομάδα του θα παίξει με την Ατλέτικο τρεις φορές σε διάστημα ενός μηνός.

«Το πρόγραμμα είναι αυτό που είναι, πρέπει να παίξουμε ξανά με την Ατλέτικο», είπε ο Ιταλός προπονητής της Ρεάλ στην συνέντευξη Τύπου και πρόσθεσε: «Δεν μου αρέσει να παίζω εναντίον της Ατλέτικο, γιατί είναι μία από τις καλύτερες ομάδες. Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις εναντίον της. Αλλά και στην Ατλέτικο πρέπει να σκέπτονται ανάλογα».

Στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, το πρώτο ντέρμπι της Μαδρίτης έληξε με νίκη 3-1 των «Colchoneros» του Ντιέγκο Σιμεόνε, για την 6η αγωνιστική της La Liga, στις 24 Σεπτεμβρίου.

Μετά τον αποψινό ημιτελικό του Σούπερ Καπ, οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά στις 18 Ιανουαρίου για το κύπελλο Ισπανίας και στην συνέχεια το πρώτο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου για το πρωτάθλημα, στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

«Είμαστε δύο πολύ δυνατές ομάδες και θα είναι δύσκολο, αλλά πιστεύω ότι θα αρέσει στους φιλάθλους και των δύο ομάδων», συνέχισε ο Αντσελότι, ο οποίος παραδέχθηκε ότι η ήττα τον Σεπτέμβριο ήταν δύσκολο να… χωνευτεί:

«Η αλήθεια είναι ότι ο τελευταίος μας αγώνας, μας πλήγωσε. «Πιστεύω ότι την Τετάρτη μπορούμε να δείξουμε μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας».

Από την πλευρά της Ατλέτικο, ο Σιμεόνε φρόντισε να επισημάνει ότι το αποτέλεσμα του Σεπτεμβρίου δεν θα έχει καμία επίδραση στον σημερινό αγώνα: «Η Ρεάλ είχε μη διαθέσιμους παίκτες, οι οποίοι θα είναι εκεί στο γήπεδο την Τετάρτη. Ηταν άλλος αγώνας, σε άλλη στιγμή».

Στον δεύτερο ημιτελικό του Σούπερ Καπ, η Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει την Οσασούνα την Πέμπτη (11/1, 21:00).

πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Αθλητικά«Η Ατλέτικο είναι πάντα δύσκολος αντίπαλος»

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Κορακάκη: «Έχω θέμα δυσλειτουργίας στα μάτια μου»

Η Άννα Κορακάκη δεν ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στον...

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η πρεμιέρα του Στέφανου Τσιτσιπά αναβάλλεται λόγω βροχής

H πρεμιέρα του Στέφανου Τσιτσιπά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του...

Ναϊμέγκεν – Ολυμπιακός 0-2: Νίκη για τους «ερυθρόλευκους» στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας

Ο Ολυμπιακός κέρδισε 2-0 την Ναϊμέγκεν στο τελευταίο του...

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Νεκρός προπονητής στο Ολυμπιακό Χωριό

Με δυσάρεστο τρόπο ξεκίνησαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2024, καθώς...

Μοίρασε τη δημοσίευση:



Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα