Θεσσαλονίκη: «Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι η Γεωργία έχει δολοφονηθεί» λέει η οικογένειά της

Advertisement
Τελευταία Νέα

«Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι η Γεωργία έχει δολοφονηθεί». Τα λόγια αυτά επαναλαμβάνουν στην δικηγόρο τους Αριάδνη Νούκα, οι γονείς της 41χρονης εγκύου που δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της, στην Θεσσαλονίκη.

Η σορός της Γεωργίας εντοπίστηκε μέσα σε ένα μπαούλο σε δασώδη απομακρυσμένη περιοχή κοντά στα Βασιλικά, λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη. Για την δολοφονία της, προφυλακίστηκαν ο 39χρονος σύντροφός της και ο 34χρονος φίλος του, οι οποίοι, τόσο ενώπιον των αστυνομικών, όσο και μπροστά στις δικαστικές αρχές, αλληλοκατηγορούνται.

Advertisement

Τα βίαια τραύματα της Γεωργίας

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί η άκρως προκλητική στάση του συντρόφου της Γεωργίας, καθώς μέχρι και σήμερα, ισχυρίζεται μέσα από την φυλακή πως «δεν θα πείραζε ούτε μια τρίχα της».

Ωστόσο, την πραγματικότητα δεν την χωρά ανθρώπινος νους. Σύμφωνα με την δικηγόρο της οικογένειας της Γεωργίας, Αριάδνη Νούκα, η οποία μίλησε στο enikos.gr, ο πατέρας της πληροφορήθηκε από τους ανθρώπους που ασχολήθηκαν με την ταφή της σορού της, πως τα τραύματά της προκλήθηκαν με ιδιαίτερη βιαιότητα, «σε βαθμό που το μαχαίρι διαπέρασε τον λαιμό και έφτασε μέχρι τον αυχένα, που έσπασε από την ένταση του αιχμηρού αντικειμένου. “Όσα χρόνια είμαστε σε αυτή τη δουλειά, δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο”, του έλεγαν συγκεκριμένα».

«Η οικογένειά της δεν γνώριζε για το βίαιο παρελθόν του 39χρονου»

Η οικογένεια της 41χρονης δεν έχει καμία αμφιβολία ότι την σκότωσαν μαζί, ωστόσο την ίδια ώρα ακόμη προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τα όσα σοκαριστικά συνέβησαν. «Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι η Γεωργία έχει “φύγει”, ότι την δολοφόνησε ο συγκεκριμένος άνθρωπος» λένε στην δικηγόρο, κα Νούκα.

Advertisement
Family Kitchen

«Οι συγγενείς δεν είχαν κάποια σχέση με το συγκεκριμένο άτομο, η μητέρα της Γεωργίας τον είχε δει 2-3 φορές, και αμφιβάλλει εάν όντως ήταν τόσες. Βέβαια, δεν είχε την εντύπωση ότι πρόκειται για έναν βίαιο άνθρωπο, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η Γεωργία δεν έδειχνε εμφανή σημάδια κακοποίησης (χτυπήματα). Είναι σοκαρισμένοι όλοι. Παράλληλα, να σημειωθεί πως δεν γνώριζαν για την άλλη οικογένεια του 39χρονου, όπως ούτε για το βίαιο παρελθόν του».

Η χειριστική συμπεριφορά του 39χρονου και τα νέα στοιχεία

Τόσο η μητέρα της Γεωργίας, όσο ο πατέρας και ο αδελφός της, μεταφέρουν στην κα Νούκα πως η 41χρονη ήταν ένας δυναμικός άνθρωπος, που “δεν σήκωνε μύγα στο σπαθί της”. Θεωρούν πως εάν τυχόν ο σύντροφός της, την χτυπούσε, δεν υπήρχε περίπτωση να μείνει μαζί του ούτε ένα δευτερόλεπτο παραπάνω.

«Οι συγγενείς πιστεύουν πως η Γεωργία δεν μπορούσε να δει την πραγματικότητα, είχε εγκλωβιστεί συναισθηματικά. Η μητέρα της, είχε αντιληφθεί πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε χειριστική συμπεριφορά απέναντί της, και υπάρχουν καινούρια στοιχεία που αποδεικνύουν αυτό που πίστευε η μάνα. Βρέθηκαν κάποια πράγματα στο σπίτι της Γεωργίας, ωστόσο για την ώρα δεν επιθυμούμε να αναφέρουμε τι ακριβώς».

πηγή enikos.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πέθανε ο Αμερικανός αστροναύτης Τζιμ Λόβελ, o κυβερνήτης του Apollo 13

09/08/25 8:34 μμ

Πέθανε ο Αμερικανός αστροναύτης Τζιμ Λόβελ, o κυβερνήτης του Apollo 13

Κρουαζιέρα με σούπερ γιοτ πραγματοποιεί στην Ελλάδα η βασίλισσα Καμίλα

09/08/25 8:31 μμ

Κρουαζιέρα με σούπερ γιοτ πραγματοποιεί στην Ελλάδα η βασίλισσα Καμίλα

Παραλία Οφρυνίου: Νεκρός ανασύρθηκε από τη θάλασσα ηλικιωμένος

09/08/25 8:20 μμ

Παραλία Οφρυνίου: Νεκρός ανασύρθηκε από τη θάλασσα ηλικιωμένος

Σέρρες: Κρούσμα ευλογιάς προβάτων στο Βαλτοτόπι

09/08/25 8:12 μμ

Σέρρες: Κρούσμα ευλογιάς προβάτων στο Βαλτοτόπι

Δείτε το βίντεο: Ανακαλύπτοντας τις ομορφιές των Σερρών!

09/08/25 8:09 μμ

Δείτε το βίντεο: Ανακαλύπτοντας τις ομορφιές των Σερρών!

«Κολοκυθοαντάμωμα Βιταστιανών» στην Κρηνίδα Σερρών

09/08/25 8:07 μμ

«Κολοκυθοαντάμωμα Βιταστιανών» σήμερα στην Κρηνίδα Σερρών

Σέρρες – Διακοπή υδροδότησης τη Δευτέρα σε τμήμα της πόλης

09/08/25 7:59 μμ

ΔΕΥΑΣ – Διακοπή υδροδότησης τη Δευτέρα 11 Αυγούστου σε τμήμα της πόλης

ΝΟΔΕ Σερρών: Θλίψη για τον αδόκητο θάνατο της κόρης του Αντώνη Σαμαρά

09/08/25 7:54 μμ

ΝΟΔΕ Σερρών: Θλίψη για τον αδόκητο θάνατο της κόρης του Αντώνη Σαμαρά

Συνάντηση Τραμπ - Πούτιν στις 15/8 στην Αλάσκα - Ζελένσκι: Δεν θα παραδώσουμε τη γη στους κατακτητές

09/08/25 7:46 μμ

Συνάντηση Τραμπ – Πούτιν στις 15/8 στην Αλάσκα – Ζελένσκι: Δεν θα παραδώσουμε τη γη στους κατακτητές

38χρονος Έλληνας υποχρέωνε ανήλικη στη Βουλγαρία να κακοποιεί σεξουαλικά την αδελφή της

09/08/25 7:40 μμ

38χρονος Έλληνας υποχρέωνε ανήλικη στη Βουλγαρία να κακοποιεί σεξουαλικά την αδελφή της

Σ. Ζαχαράκη: Εξοπλίζουμε με 10.000 απινιδωτές τα σχολεία μας για την ασφάλεια των παιδιών μας

09/08/25 7:35 μμ

Σ. Ζαχαράκη: Εξοπλίζουμε με 10.000 απινιδωτές τα σχολεία μας για την ασφάλεια των παιδιών μας

Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα - Ανάρτηση του πρωθυπουργού Κυρ. Μητσοτάκη

09/08/25 7:30 μμ

Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Ανάρτηση του πρωθυπουργού Κυρ. Μητσοτάκη