34.2 C
Serres

Έκοψε την βασιλόπιτα ο Σύλλογος Φίλων της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Σερρών- Video

Date:

Με χαμόγελα και ευχές για μια καλή χρονιά ο Σύλλογος  Φίλων  Εθελοντών Προστασίας Ανηλίκων Σερρών  έκοψε την  καθιερωμένη βασιλόπιτα του το απόγευμα της Δευτέρας 29 Ιανουαρίου 2024 στο καφέ ΑΜΕΑ Εν Έργω.

Η κοπή της βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε από την Πρόεδρο του συλλόγου κ. Άννα Κωστοπούλου, παρουσία των μελών του διοικητικού συμβουλίου και πολλών φίλων και μελών του συλλόγου. Η χθεσινή εκδήλωση μάλιστα είχε και επετειακό χαρακτήρα καθώς συμπληρώνονται 12 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου. Η κ. Κωστοπούλου αναφέρθηκε στο έργο και τις δράσεις του συλλόγου Φίλων και Εθελοντών  της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων . 

Την φετινή χρονιά ο Σύλλογος Προστασίας Ανηλίκων  εστιάζει την  προσοχή του  στην κακοποίηση των ανηλίκων  και στις δυσάρεστες επιπτώσεις που επιφέρει. Για τον λόγο αυτό έχουν προγραμματιστεί ήδη μια σειρά εκδηλώσεων  σε συνεργασία με τις κοινωνικές υπηρεσίες των δήμων προς ενημέρωση  του κοινού.

Ο Σύλλογος Προστασίας Ανηλίκων έχει δημιουργήσει μια στέγη ανηλίκων για φιλοξενία παιδιών στην πόλη μας. Τα γραφεία του συλλόγου βρίσκονται στην οδό Υψηλάντου 4  στις Σέρρες.

Στην κοπή της βασιλόπιτας παραβρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Οικογένειας, Κοινωνικών Δομών Αλληλεγγύης και Απασχόλησης κ. Νικόλαος Φρυδάς και αναφέρθηκε στις άμεσες προτεραιότητες του δήμου ώστε να μπορούν να στηρίξουν περιστατικά κακοποιήσεις ανηλίκων με την συνεργασία των αντίστοιχων εθελοντικών συλλόγων. 








ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΟΦΙΑ ΠΑΠΠΟΥ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΣέρρεςΈκοψε την βασιλόπιτα ο Σύλλογος Φίλων της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Σερρών- Video

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Φωτιά στις Σέρρες, σηκώθηκαν εναέρια μέσα

Συναγερμός σήμανε σήμερα το απόγευμα (27.07.2024) στις Σέρρες μετά...

Σέρρες: Ο καύσωνας κατέστρεψε τα αμπέλια – Σε απόγνωση οι παραγωγοί στο χωριό Άμπελοι

Πολύ σημαντικό πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι αμπελοκαλλιεργητές στο χωριό Άμπελοι...

Σέρρες: Καίει για δέκατη μέρα η φωτιά στο όρος Όρβηλος (φωτο)

Μάχη με τις φλόγες για δέκατη μέρα συνεχίζουν να...

Κέντρο Κοινότητας με παράρτημα Ρομά: Χορήγηση υποτροφιών για φοίτηση στο Ε.Α.Π.

Το Κέντρο Κοινότητας με παράρτημα Ρομά Δήμου Σερρών ενημερώνει...

Μοίρασε τη δημοσίευση:



Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα