“Α έτσι είσαι, με προκαλείς… σκέφτηκα και του είπα εντάξει, πάμε” πρόσθεσε, επίσης, η Φιλαρέτη Κομνηνού Η Φιλαρέτη Κομνηνού βρέθηκε καλεσμένη στο Στούντιο 4, το απόγευμα της Πέμπτης, για να ... Περισσότερα

Φιλαρέτη Κομνηνού: «Ήταν ένα θηρίο δυσβάσταχτα σκληρό, οι καβγάδες μας έχουν μείνει παροιμιώδεις»

Epilogestv

Epilogestv

“Α έτσι είσαι, με προκαλείς… σκέφτηκα και του είπα εντάξει, πάμε” πρόσθεσε, επίσης, η Φιλαρέτη Κομνηνού

Advertisement
 

Η Φιλαρέτη Κομνηνού βρέθηκε καλεσμένη στο Στούντιο 4, το απόγευμα της Πέμπτης, για να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, δε, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια μίλησε για τις παροιμιώδεις συγκρούσεις, όπως η ίδια τις χαρακτηρίζει, που είχε με τον Ανδρέα Βουτσινά.

Πιο συγκεκριμένα, η Φιλαρέτη Κομνηνού σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είχα γνωρίσει τον Βουτσινά ο οποίος, για όσους δεν τον ξέρουν, ήταν ο απόλυτος μύθος. Έφερνε τον αέρα αυτόν του ανθρώπου που είχε ζήσει στην Αμερική και είχε γνωρίσει όλους τους μεγάλους σταρ. Γνωρίζοντας λοιπόν τον Βουτσινά, κατά κάποιο τρόπο εξοικειώθηκα με αυτό που λεγόταν σταρ και μύθος. Ύστερα πάνω στη Θεσσαλονίκη είχα δουλέψει με τον Κώστα Καζάκο και την Δέσπω Διαμαντίδου».«Ο Ανδρέας Βουτσινάς ήταν πολύ δύσκολος. Ένα θηρίο το οποίο ήταν πάρα πολύ σκληρό κάποιες στιγμές, δυσβάσταχτα σκληρό και κάποιες άλλες φορές πάρα πολύ τρυφερός. Τώρα βέβαια το λέμε, μεταξύ αστείου και σοβαρού, πως οι καβγάδες και οι συγκρούσεις μας έχουν μείνει παροιμιώδεις».

«Θυμάμαι πως μια φορά κάναμε πρόβες για τις Τρωάδες και σε κάποια στιγμή χτυπάω το κεφάλι μου, με παίρνουν τα αίματα και κόβετε το φρύδι μου. Βέβαια σταμάτησε η πρόβα, με πήγαν στο νοσοκομείο, μου έκαναν ράμματα και την άλλη μέρα πήγα στην πρόβα ενώ θα μπορούσα να μην είχα πάει λόγω μιας ελαφριάς διάσεισης. «Ωραία, πάμε τη σκηνή της Ανδρομάχης» λέει ο Βουτσινάς».

Advertisement

«Έχουν μείνει όλοι, γυρνάνε και με κοιτάνε για να δουν πως θα αντιδράσω, εγώ δε φορούσα μαύρα γυαλιά γιατί η εικόνα μου ήταν αποτροπιαστική. «Α έτσι είσαι, με προκαλείς» σκέφτηκα και του είπα εντάξει, πάμε» πρόσθεσε, επίσης, η Φιλαρέτη Κομνηνού στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

πηγή zappit.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΑΟΚ - Γιουνγκ Μπόις 4-0

07/11/25 12:18 πμ

ΠΑΟΚ – Γιουνγκ Μπόις 4-0

Δημήτρης Σταρόβας: «Σωματικά είμαι καλά, η φωνή κουράζεται αλλά δεν πειράζει»

06/11/25 11:54 μμ

Δημήτρης Σταρόβας: «Σωματικά είμαι καλά, η φωνή κουράζεται αλλά δεν πειράζει»

06/11/25 11:48 μμ

Ημαθία: Πήγε να κάνει ληστεία αλλά κατέληξε στο νοσοκομείο

Με άμυνα «ταμπούρι» η Σάμροκ πήρε 1-1 από την ΑΕΚ

06/11/25 11:30 μμ

Με άμυνα «ταμπούρι» η Σάμροκ πήρε 1-1 από την ΑΕΚ

Π. Μαρινάκης: Όταν κάποιοι δήμαρχοι ξηλώνουν πινακίδες, εμείς συνεχίζουμε να αναβαθμίζουμε τα σχολεία

06/11/25 11:25 μμ

Π. Μαρινάκης: Όταν κάποιοι δήμαρχοι ξηλώνουν πινακίδες, εμείς συνεχίζουμε να αναβαθμίζουμε τα σχολεία

Προκαταρκτική έρευνα από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Σερρών για την καταγγελία Σούντγκρεν

06/11/25 11:20 μμ

Προκαταρκτική έρευνα από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Σερρών για την καταγγελία Σούντγκρεν

Hellenic Train: Επιβεβαιώνει ότι τρένο μπήκε σε λάθος γραμμή στη Σίνδο

06/11/25 11:15 μμ

Hellenic Train: Επιβεβαιώνει ότι τρένο μπήκε σε λάθος γραμμή στη Σίνδο

Πιερρακάκης σε Φάμελλο για τα ΕΛΤΑ: Επί ΣΥΡΙΖΑ έκλεισαν 77 καταστήματα

06/11/25 11:02 μμ

Πιερρακάκης σε Φάμελλο για ΕΛΤΑ: Επί ΣΥΡΙΖΑ έκλεισαν 77 καταστήματα

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 7 Νοεμβρίου

06/11/25 10:45 μμ

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 7 Νοεμβρίου

Κλήρωση Τζόκερ 06/11/2025: Οι αριθμοί που κερδίζουν 2.300.000 ευρώ

06/11/25 10:44 μμ

Κλήρωση Τζόκερ 06/11/2025: Οι αριθμοί που κερδίζουν 2.300.000 ευρώ

Ν. Ανδρουλάκης: "Σταματήστε, κύριοι της Νέας Δημοκρατίας να περιφρονείτε τους θεσμούς αλλά και τον ίδιο τον ελληνικό λαό"

06/11/25 10:34 μμ

Ν. Ανδρουλάκης: “Σταματήστε, κύριοι της Νέας Δημοκρατίας να περιφρονείτε τους θεσμούς αλλά και τον ίδιο τον ελληνικό λαό”

Ηράκλειο: Συνελήφθη και ένας 48χρονος για το μακελειό στα Βορίζια

06/11/25 10:30 μμ

Ηράκλειο: Συνελήφθη και ένας 48χρονος για το μακελειό στα Βορίζια