34.2 C
Serres

Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Νεκρή 78χρονη με τραύματα από μαχαίρι – Σε κωματώδη κατάσταση δίπλα της ο σύζυγός της

Date:

Μία 78χρονη γυναίκα εντοπίστηκε δολοφονημένη μέσα στο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Πέμπτης (22/2).

Ειδικότερα, το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Γ. Σεφέρη στην περιοχή της Χαριλάου, όταν μετά από κλήση, που δέχτηκαν η ΕΛ.ΑΣ. και το ΕΚΑΒ βρήκαν τη γυναίκα νεκρή εντός του διαμερίσματος με τραύματα στην κοιλιακή χώρα από αιχμηρό αντικείμενο (πιθανότατα μαχαίρι).

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thestival.gr, ο 88χρονος βρέθηκε να φορά γάντια, τα οποία είχαν ίχνη αίματος. Επίσης, στον χώρο βρέθηκε ένα μαχαίρι, το οποίο εικάζεται ότι είναι το όπλο του εγκλήματος.

Το ηλικιωμένο ζευγάρι εντόπισε ο ανιψιός τους, ο οποίος διαμένει σε διπλανό διαμέρισμα, περίπου στις 11:30 το πρωί της Πέμπτης. Η 78χρονη γυναίκα κείτονταν νεκρή με εμφανή τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιακή χώρα. Δίπλα της ήταν ξαπλωμένος σε ημιλιπόθυμη κατάσταση ο 88χρονος σύζυγός της. Πιθανότατα είχε καταναλώσει χάπια.








Το διαμέρισμα αποκλείστηκε από τους αστυνομικούς και στο σημείο έχουν σπεύσει στελέχη του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και η Σήμανση.

Οι ηλικιωμένοι μεταφέρθηκαν στο Παπανικολάου. Ο 88χρονος βρίσκεται σε κώμα από κατανάλωση χαπιών, ενώ η σορός της 78χρονης θα μεταφερθεί για νεκροψία.

ΕλλάδαΈγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Νεκρή 78χρονη με τραύματα από μαχαίρι – Σε κωματώδη...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Πρώτη στην Αρχιτεκτονική πέρασε 48χρονη μητέρα

Τα «φτερά» της για τα πανεπιστημιακά έδρανα θα ανοίξει...

‘Ερχονται νέες καταγγελίες σε βάρος του 63χρονου προπονητή ενόργανης γυμναστικής που κατηγορείται για σεξουαλικη παρενόχληση

Έντονες αναταράξεις στους κόλπους της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας έχει...

Μοίρασε τη δημοσίευση:



Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα