34.2 C
Serres

Η Μάγισσα spoiler: Η Δαμιανή σχεδιάζει την εξόντωση της Θεοφανώς – Τα επόμενα επεισόδια από 11 έως 12/3

Date:

Η Θεοφανώ θα μπει στο στόχαστρο της Δαμιανής προκειμένου να μην την αποκαλύψει σε όλους στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Μάγισσα» που θα προβληθούν από την Δευτέρα 11 έως την Τρίτη 12/3.

Τα σχέδια του Μάρκου θα ανατραπούν όταν θα διαπιστώσει πως ο Τζανής κρύβεται στον πύργο των Γερακάρηδων. Μόλις το επιβεβαιώσει θα καταστρώσει το σχέδιο για την εξόντωσή του. Οι έρευνές του θα στραφούν προς τον Μισέλ, καθώς είναι ο άνθρωπος που μπαινοβγαίνει και στους δύο πύργους. Θα καταφέρει να του αποσπάσει την πολυπόθητη πληροφορία;

Ο Αντρέι με τον Μπακού καταφεύγουν στον πύργο του Δραγουμάνου, όπου βρίσκουν στήριξη κι έναν καλό σύμμαχο. Επιπλέον, η Θεοφανώ εξομολογείται στον Φρίξο τους φόβους της για τη Δαμιανή και προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι, που θα τους αποκαλύψει την ηθική αυτουργό της δολοφονίας του βρέφους.

Στον πύργο των Γερακάρηδων θα γραφτεί η αρχή του τέλους, για τις δυο πατριές της Μάνης, μόνο που η μεγαλύτερη απειλή θα τους βρει διαλυμένους.








Ο Τζανής θα εμφανιστεί μπροστά στον Μάρκο και τον Μιχαήλ. Θα παραδεχτεί πως βρήκε καταφύγιο στους Γερακάρηδες θα προκαλέσει σεισμό στους δυο πύργους, αλλά κι αποκαλύψεις που θα συγκλονίσουν τις δυο οικογένειες.

Η Θεοφανώ βεβαιώνεται για την ενοχή της Δαμιανής, τη στιγμή που ο Αντρέι μαζεύει άνδρες και ξεκινάει για τον πύργο των Λασκαραίων με σκοπό να διεκδικήσει τη θέση του ως καπετάνιος.

Ο Μάρκος δίνει διορία στους Γερακάρηδες για να του παραδώσουν τον Τζανή κι εκείνος προτείνει στον Σπήλιο ένα παράτολμο σχέδιο για να σωθεί. Το ίδιο βράδυ, ανάβει το φιτίλι που θα τινάξει τα πάντα στον αέρα.

πηγή: ieidiseis.gr

LifeStyleΗ Μάγισσα spoiler: Η Δαμιανή σχεδιάζει την εξόντωση της Θεοφανώς - Τα...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Ο Μάριος Φραγκούλης βυθίστηκε στο πένθος

Δύσκολες ώρες βιώνει ο Μάριος Φραγκούλης, καθώς έφυγε από...

Σταμάτης Γονίδης: Έπεσε στο μπάνιο -Ακυρώνεται εμφάνισή του

Ατύχημα είχε ο Σταμάτης Γονίδης πριν μια βδομάδα, με...

Χρήστος Νικολόπουλος: «Τα παιδιά του Άκη Πάνου μού έστειλαν δύο εξώδικα για να μη βγάλω τραγούδια του πατέρα τους»

Εξήντα χρόνια ενεργής δράσης και δημιουργίας συμπληρώνει ο Χρήστος...

Μοίρασε τη δημοσίευση:



Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα