34.2 C
Serres

Η απάντηση του Δ/ντη ΕΚΑΒ Αν. Μακεδονίας- Θράκης: Προς όφελος του πολίτη η νέα λειτουργία του τηλεφωνικού κέντρου -Video

Date:

Προς όφελος των Σερραίων πολιτών θα είναι η νέα λειτουργία του τηλεφωνικού κέντρου ΕΚΑΒ  σύμφωνα με τον Διευθυντή του ΕΚΑΒ Αν. Μακεδονίας- Θράκης Χαρίλαο Λώτη καθώς η νέα αυτή σύνδεση θα δώσει τη δυνατότητα να τεθεί σε λειτουργία στην υπηρεσία του πολίτη ένα ακόμη ασθενοφόρο.

Η ανακοίνωση που μετέφερε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Σερρών Νάσος Παπαδόπουλος κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών πως καταργείται το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ  Σερρών σε δύο με τις εβδομάδες καθώς θα μεταφερθεί στην Καβάλα προκάλεσε αναστάτωση. Για το σοβαρό ζήτημα αυτό ο Διευθυντής ΕΚΑΒ  Ανατολικής  Μακεδονίας –  Θράκης κ. Χαρίλαος Λώτης μίλησε στο ΕΠΙΛΟΓΕΣ και εξήγησε τι ακριβώς συμβαίνει.

Ο κ. Λώτης ξεκαθαρίζει ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ κανένα απολύτως πρόβλημα και δεν απειλείται η ορθή λειτουργία του τηλεφωνικού κέντρου στο σταθμό του ΕΚΑΒ Σερρών.

Ενώ στη συνέχεια αναφέρει πως πρόκειται για εκσυγχρονισμό της υπηρεσίας και  περιγράφει το πως θα γίνεται η νέα λειτουργία επικοινωνίας.

Μάλιστα σύμφωνα με τον Δ/ντη του ΕΚΑΒ Αν. Μακ-Θρακ η νέα αυτή σύνδεση θα  δώσει τη δυνατότητα να τεθεί σε λειτουργία στην υπηρεσία του πολίτη ένα ακόμη ασθενοφόρο. Οι νέες εγκαταστάσεις σύντομα ολοκληρώνονται .








ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΣέρρεςΗ απάντηση του Δ/ντη ΕΚΑΒ Αν. Μακεδονίας- Θράκης: Προς όφελος του πολίτη...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Φωτιά στις Σέρρες, σηκώθηκαν εναέρια μέσα

Συναγερμός σήμανε σήμερα το απόγευμα (27.07.2024) στις Σέρρες μετά...

Σέρρες: Ο καύσωνας κατέστρεψε τα αμπέλια – Σε απόγνωση οι παραγωγοί στο χωριό Άμπελοι

Πολύ σημαντικό πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι αμπελοκαλλιεργητές στο χωριό Άμπελοι...

Σέρρες: Καίει για δέκατη μέρα η φωτιά στο όρος Όρβηλος (φωτο)

Μάχη με τις φλόγες για δέκατη μέρα συνεχίζουν να...

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η εντυπωσιακή είσοδος της Ελλάδας στην τελετή έναρξης

Δείτε την είσοδο της Ελλάδας με σημαιοφόρους τον Γιάννη...

Μοίρασε τη δημοσίευση:



Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα