20.9 C
Serres

Σάκκαρη – Κόλινς 0-2: Έχασε και έμεινε εκτός τελικού στο Charleston Open η Ελληνίδα τενίστρια

Date:

Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε με 2-0 σετ(6-3, 6-3) από την Ντανιέλ Κόλινς στα ημιτελικά του Charleston Open και δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό της διοργάνωσης.

Η Μαρία Σάκκαρη δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ντανιέλε Κόλινς (Νο.19) με την κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια να γνωρίζει την ήττα με 2-0 στα σετ(6-3, 6-3 στα γκέιμ) και να σταματά στα ημιτελικά η-εξαιρετική της-πορεία στο Charleston Open.

Το πρώτο σετ δεν ξεκίνησε καλά για την Σάκκαρη, καθώς η Κόλινς έκανε μπρέικ μόλις στο δεύτερο γκέιμ του πρώτου σετ και έδειξε κατευθείαν τις προθέσεις της.
Η Σάκκαρη πήρε ένα σερί τεσσάρων νικηφόρων γκέιμ, κάνοντας το μπρείκ στην αντίπαλο της στο πέμτο γκειμ, δείχνοντας παράλληλα ότι μπορεί να πάρει το σετ.

Ωστόσο η Αμερικανίδα αθλήτρια έχοντας περισσότερη ψυχραιμία «έσπασε» το σερβίς της Σάκκαρη στο όγδοο γκέιμ, κάνοντας παράλληλα το δεύτερο μπρέικ της.

Στη συνέχεια κρατόντας το σερβίς της η Κόλινς έκανε το 6-3 και πήρε το πρώτο σετ.

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε ξανά με άσχημο τρόπο για την Σάκκαρη, καθώς η Κόλινς έκανε μπρέικ στο πρώτο μόλις γκέιμ, μεταφέροντας τεράστια πίεση και άγχος στην αντίπαλο της.







Παρότι έφτασε κοντά στο μπρέικ στο έκτο γκέιμ, η Σάκκαρη δεν μπόρεσε να το πετύχει, με την ίδια να παραδίνεται από δυνάμεις.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Κόλινς να κάνει το δεύτερο μπρέικ της στο σετ στο ένατο και τελευταίο γκέιμ, αποτέλεσμα που της έδωσε και τη νίκη στον αγώνα.

Με αυτό τον τρόπο η Κόλινς που πριν από λίγο καιρό κατέκτησε το Miami Open κέρδισε με 2-0 σετ και θα διεκδικήσει τον δεύτερο τίτλο της μέσα στο 2024, αφού θα αντιμετωπίσει στον τελικό του Charleston Open την Τζέσικα Πεγκούλα.

πηγή newsit.gr

ΑθλητικάΣάκκαρη – Κόλινς 0-2: Έχασε και έμεινε εκτός τελικού στο Charleston Open...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Πανελλήνιο ρεκόρ ο Χρήστου στα 200μ. ύπτιο

Ο Απόστολος Χρήστου πήρε πίσω το πανελλήνιο ρεκόρ των...

O Παναθηναϊκός ανακοίνωσε το «διαζύγιο» με τον Τερίμ, προχωρά με Κόντη

Λίγη ώρα μετά το αποχαιρετιστήριο μήνυμα που ανέβασε στον...

Στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Dragster το ερχόμενο σαββατοκύριακο

Τον δεύτερο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Dragster θα φιλοξενήσει...

Μοίρασε τη δημοσίευση:


Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα