Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, ο ΠΑΟΚ «απέδρασε» από τη Νέα Φιλαδέλφεια με ισοπαλία 2-2 εναντίον της ΑΕΚ και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας μετά την 4η ... Περισσότερα

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 2-2 |HIGHLIGHTS

Epiloges Press

Epiloges Press

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, ο ΠΑΟΚ «απέδρασε» από τη Νέα Φιλαδέλφεια με ισοπαλία 2-2 εναντίον της ΑΕΚ και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας μετά την 4η αγωνιστική των Play off της Super League. Οι Γκατσίνοβις (30΄), Άμραμπατ (49΄) έδωσαν το προβάδισμα στους γηπεδούχους, ενώ «απάντησαν» για τον ΠΑΟΚ οι Μπάμπα Ραχμάν (62΄), Οζντόεφ (89΄).

Advertisement
 

Ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε στην OPAP Arena πολύ πιο «διαβασμένος» σε σχέση με τις προηγούμενες επισκέψεις του. Κρατώντας κοντά τις γραμμές του, κατάφερε να αποφύγει τους κινδύνους και να κρατήσει τους γηπεδούχους μακριά από την περιοχή του. Όμως η ΑΕΚ ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη ευκαιρία της, με μια υποδειγματική αντεπίθεση ακριβώς στο 30΄. Οι Λιβάι Γκαρσία και Πινέδα έκαναν άψογες επιλογές και ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς την τέλεια εκτέλεση για να σημειώσει ένα κρίσιμο γκολ και να βγάλει την ομάδα του από το αδιέξοδο.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αντιδράσει και απείλησε με μια κεφαλιά του εντελώς αμαρκάριστου Κετζιόρα, αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

Με την έναρξη του β΄ ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ έκανε «δώρο» στην ΑΕΚ το 2-0. Ο Άμραμπατ ανέλαβε την εκτέλεση ενός φάουλ από πλάγια αριστερά, ιδανική θέση για σέντρα. Όμως πραγματοποίησε μια πολύ έξυπνη -σχεδόν συρτή- εκτέλεση προς τη γωνία του Κοτάρσκι, ο οποίος αιφνιδιάστηκε και είδε τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του στο 49΄.

Οι Θεσσαλονικείς απάντησαν γρήγορα με «ξερό» σουτ του Μπάμπα Ραχμάν στο 62΄ κι ενώ νωρίτερα είχε χάσει μεγάλη ευκαιρία ο Ντεσπόντοφ (απόκρουση Αθανασιάδη). Από το σημείο εκείνο το ματς «πήρε φωτιά» με τα σκληρά μαρκαρίσματα να διαδέχονται το ένα το άλλο και το Γερμανό διαιτητή να «μοιράζει» κίτρινες κάρτες. Οι φιλοξενούμενοι είχαν αρχίσει να πιστεύουν στην ανατροπή, ενώ από την άλλη οι γηπεδούχοι παρουσίαζαν σημάδια κόπωσης. Ο ΠΑΟΚ περίμενε την ευκαιρία του και αυτή ήλθε ακριβώς με τη συμπλήρωση 90 λεπτών. Από σέντρα του Ραχμάν, ο Κουλιεράκης πήρε την κεφαλιά και ο Οζντόεφ, πεσμένος στο έδαφος, έστειλε με προβολή τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 90+4΄ ο Αθανασιάδης εξουδετέρωσε κεφαλιά του Οζντόεφ και με αυτή τη φάση ολοκληρώθηκε το συναρπαστικό ντέρμπι της OPAP Arena.

Advertisement

Διαιτητής: Τόμπιας Στίλερ (Γερμανία)

Κίτρινες: Γκατσίνοβιτς, Σιμάνσκι, Βίντα, Άμραμπατ, Πόνσε, Αθανασιάδης – Μεϊτέ, Ότο, Ραχμάν, Σάστρε

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Ρότα (79΄ Σιντιμπέ), Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Άμραμπατ (73΄ Γιόνσον), Γκατσίνοβιτς (87΄ Φερνάντες), Ελίασον, Πινέδα (87΄ Μάνταλος), Γκαρσία (46΄ Πόνσε)

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Κετζιόρα, Κουλιεράκης, Ότο (59΄ Σάστρε), Μπάμπα, Μειτέ, Σβαμπ (66΄ Οζντόεφ), Μουργκ (59΄ Ντεσπόντοφ), Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς, Μπράντον (59΄ Σαμάτα)


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πλήρης υποδέχεται την Άνβιλ ο ΠΑΟΚ

13/11/25 12:45 μμ

Πλήρης υποδέχεται την Άνβιλ ο ΠΑΟΚ

Οι Μέριλ Στριπ και Αν Χάθαγουεϊ επιστρέφουν στο «The Devil Wears Prada 2»

13/11/25 12:39 μμ

Οι Μέριλ Στριπ και Αν Χάθαγουεϊ επιστρέφουν στο «The Devil Wears Prada 2»

Στα μοβ το Δημαρχείο για την Ημέρα Προωρότητας - Ημερίδα του (ΜΕΝΝ) Παπαγεωργίου

13/11/25 12:34 μμ

Στα μοβ το Δημαρχείο για την Ημέρα Προωρότητας – Ημερίδα του (ΜΕΝΝ) Παπαγεωργίου

13/11/25 12:29 μμ

Θρήνος για τον χαμό του 40χρονου κρεοπώλη στο Κιλκίς: «Ξεκοκάλιζε κρέατα, τράβηξε το μαχαίρι δυνατά και έκοψε τη μηριαία αρτηρία»

Τραγική φιγούρα ο 25χρονος που έπεσε αγκαλιά με τον μικρό Ανδρέα στην Αχαΐα - «Δεν μπορώ να το αντέξω, θα με ακολουθεί για μια ζωή»

13/11/25 12:27 μμ

Τραγική φιγούρα ο 25χρονος που έπεσε αγκαλιά με τον μικρό Ανδρέα στην Αχαΐα – «Δεν μπορώ να το αντέξω, θα με ακολουθεί για μια ζωή»

Σέρρες: "Ο θάνατος περνάει έξω από το μαντρί του" - Σε απόγνωση χωρίς βοήθεια ο κτηνοτρόφος παλεύει μόνος του - video

13/11/25 12:01 μμ

Σέρρες: “Ο θάνατος περνάει έξω από το μαντρί του” – Σε απόγνωση χωρίς βοήθεια ο κτηνοτρόφος παλεύει μόνος του – video

Η Πειραιώς, στο πλαίσιο της διαχρονικής στήριξης που παρέχει στην Τέχνη και τον Πολιτισμό, συνεχίζει τη δημιουργική συνεργασία της με την Εθνική Λυρική Σκηνή, με τη χορηγία του αφιερώματος στον σπουδαίο δημιουργό Νίκο Σ. Πετρόπουλο, που εγκαινιάζεται με την παρουσίαση της δημοφιλούς όπερας «Τόσκα» του Τζάκομο Πουτσίνι. Η «Τόσκα» παρουσιάζεται από τις 27 Νοεμβρίου 2025 έως τις 9 Ιανουαρίου 2026 στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, σηματοδοτώντας την έναρξη του αφιερώματος που πραγματοποιείται με τη χορηγία της Πειραιώς. Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) είναι ο Μέγας Δωρητής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Στο πλαίσιο του αφιερώματος, κατά τη σεζόν 2025/26, αναβιώνουν στην ΕΛΣ δύο από τις εμβληματικές παραγωγές του Νίκου Σ. Πετρόπουλου: η «Τόσκα» του Τζάκομο Πουτσίνι και η «Τραβιάτα» του Τζουζέππε Βέρντι. Ο Νίκος Σ. Πετρόπουλος έχει υπογράψει ως σκηνογράφος, ενδυματολόγος και σκηνοθέτης περισσότερες από είκοσι παραγωγές όπερας, οπερέτας και χοροδραμάτων, οι οποίες επαναλαμβάνονται με τεράστια επιτυχία τις τελευταίες πέντε δεκαετίες. Η συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή εντάσσεται στο πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας της Πειραιώς για τον Πολιτισμό, με στόχο την προαγωγή και ενίσχυση έργων μοναδικής πολιτιστικής αξίας και δημιουργών υψηλού επιπέδου που διαμορφώνουν τη σύγχρονη πολιτιστική ταυτότητα της χώρας.

13/11/25 11:35 πμ

Η Πειραιώς χορηγός του αφιερώματος στον Νίκο Σ. Πετρόπουλο και της όπερας «Τόσκα» στην Εθνική Λυρική Σκηνή

13/11/25 11:24 πμ

Λάρισα: 49χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της σε δυστύχημα σε φούρνο

 Οι διαταραχές κεφαλαλγίας επηρεάζουν τρία δισεκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως

13/11/25 11:16 πμ

 Οι διαταραχές κεφαλαλγίας επηρεάζουν τρία δισεκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως

Ηρεμία επικρατεί στο Κλειδί Σιντικής - Στον εισαγγελέα οι 30 συλληφθέντες για τα επεισόδια

13/11/25 11:11 πμ

Ηρεμία επικρατεί στο Κλειδί Σιντικής – Στον εισαγγελέα οι 30 συλληφθέντες για τα επεισόδια

Επιχείρηση του «ελληνικού FBI» σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική- Συνελήφθη 19χρονος Τούρκος

13/11/25 11:03 πμ

Επιχείρηση του «ελληνικού FBI» σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική- Συνελήφθη 19χρονος Τούρκος

Στ. Παπασταύρου: Απεξάρτηση από τη Ρωσία και στροφή προς το αμερικανικό αέριο με κύρια πύλη εισόδου την Ελλάδα - Τι συζητήθηκε στις Βρυξέλλες

13/11/25 10:58 πμ

Στ. Παπασταύρου: Απεξάρτηση από τη Ρωσία και στροφή προς το αμερικανικό αέριο με κύρια πύλη εισόδου την Ελλάδα – Τι συζητήθηκε στις Βρυξέλλες