“Δεν είναι εδώ ο Ανδρέας και δεν είναι ωραίο να το κάνουμε αυτό” επισήμανε η Κατερίνα Καινούργιου στον Μαυρίκιο Μαυρικίου. O Μαυρίκιος Μαυρικίου μαζί με την σύζυγο του, Ιλάειρα Ζήση ... Περισσότερα

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Το βίωσα και γω από τον Ανδρέα Μικρούτσικο» – Κατερίνα Καινούργιου: «Έρχομαι σε δύσκολη θέση»

Epilogestv

Epilogestv

“Δεν είναι εδώ ο Ανδρέας και δεν είναι ωραίο να το κάνουμε αυτό” επισήμανε η Κατερίνα Καινούργιου στον Μαυρίκιο Μαυρικίου.

O Μαυρίκιος Μαυρικίου μαζί με την σύζυγο του, Ιλάειρα Ζήση βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα με την Κατερίνα Καινούργιου, το πρωινό της Τρίτης, στον Alpha. Μέσα σε όλα, μάλιστα, σχεδόν με το… καλημέρα, ο Κύπριος μουσικός θέλησε να κάνει μια σύντομη αναφορά στην απουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου από το πλατό.

Ειδικότερα, αφού κάθισαν στον καναπέ της εκπομπής και ήταν σε εξέλιξη η συζήτηση, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όλα αυτά τα χρόνια μου έχει συμβεί και εμένα πολλές φορές, να είμαι κοντά με έναν άνθρωπο και μετά να τον ακούσω να μιλάει με απίστευτα λόγια. Τώρα δεν μπορώ να μην το πω, συγνώμη που θα το κάνω αυτό Κατερίνα. Εγώ αισθάνθηκα όμως πάρα πολύ άσχημα με αυτό που έγινε τις τελευταίες ημέρες με τον Ανδρέα (σ.σ. Μικρούτσικο). Και το λέω, συγνώμη που το κάνω αυτό τώρα στην εκπομπή σου, στεναχωρέθηκα επειδή το βίωσα και γω από τον ίδιο στην εκπομπή σας».

«Δεν είναι εδώ ο Ανδρέας και δεν είναι ωραίο να το κάνουμε αυτό» έσπευσε να τονίσει η Κατερίνα Καινούργιου με τον καλεσμένο της, όμως, να επιμένει και να δηλώνει πως «δεν πειράζει. Επειδή το βίωσα και ήμασταν live, ήταν παρών και θυμάστε όλοι τι έγινε εκείνη την ημέρα. Αισθάνομαι, Κατερίνα μου, ότι δεν μπορεί ένας άνθρωπος να μην σκέφτεται πως τον αγκαλιάζει μια ομάδα, μια οικογένεια, μια παρουσιάστρια».

Advertisement
Babis

«Μην το κάνουμε αυτό, Μαυρίκιε, γιατί δεν είναι εδώ και έρχομαι και γω σε δύσκολη θέση» επανέλαβε η οικοδέσποινα με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου να συμπληρώνει πως «το ξέρω. Σου ζητώ συγνώμη, το σταματάω εδώ αλλά πραγματικά κάποιες φορές πρέπει λίγο οι άνθρωποι που έχουν αυτή την εμπειρία όντως να το σκέφτονται».

πηγή zappit.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Φιλόπτωχος Αδελφότητα Ανδρών Θεσσαλονίκης: Ο οργανισμός που κράτησε ζωντανή τη φιλανθρωπία, φωτίζει την άγνωστη ιστορία της πόλης

01/02/26 4:16 μμ

Φιλόπτωχος Αδελφότητα Ανδρών Θεσσαλονίκης: Ο οργανισμός που κράτησε ζωντανή τη φιλανθρωπία, φωτίζει την άγνωστη ιστορία της πόλης

Κεντρική Μακεδονία: Σε εξέλιξη τα έντονα καιρικά φαινόμενα - Προβλήματα από τους θυελλώδεις ανέμους

01/02/26 4:11 μμ

Κεντρική Μακεδονία: Σε εξέλιξη τα έντονα καιρικά φαινόμενα – Προβλήματα από τους θυελλώδεις ανέμους

Νέα Δημοκρατία: Ορίστηκαν τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου

01/02/26 3:58 μμ

Νέα Δημοκρατία: Ορίστηκαν τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου

Στη συνάντηση ηγετών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Ζάγκρεμπ παρευρέθηκε ο βουλευτής Σερρών και Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Τάσος Χατζηβασιλείου, συνοδεύοντας τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Στο περιθώριο των εργασιών, ο Πρωθυπουργός είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον Πρωθυπουργό της Κροατίας Αντρέι Πλένκοβιτς, τον Γερμανό Καγκελάριο Φρίντριχ Μερτς, τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό της Ιρλανδίας Σάιμον Χάρρις και τον επικεφαλής του συγκυβερνώντος κόμματος GERB της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ. Σε όλες τις συναντήσεις παρών ήταν ο κ. Χατζηβασιλείου. Κατά τις συνομιλίες, συζητήθηκαν ζητήματα διμερών σχέσεων και ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος, με έμφαση στην ανταγωνιστικότητα της ευρωπαϊκής οικονομίας, η οποία βρίσκεται στην ατζέντα του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 12ης Φεβρουαρίου. Επιπλέον, συζητήθηκαν θέματα δημογραφικού, στέγασης και ευνοϊκής φορολόγησης νέων, καθώς οι Ευρωπαίοι ηγέτες έδειξαν ενδιαφέρον για τα μέτρα που ανέλαβε σχετικά η ελληνική κυβέρνηση. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στη σημασία του Κάθετου Διαδρόμου, με τον Πρωθυπουργό να υπογραμμίζει, κατά τη συνάντησή του με τον κ. Μπορίσοφ, ότι «πρόκειται για μια σημαντική και στρατηγική επένδυση για την Ελλάδα και τη Βουλγαρία, καθώς επιδιώκουμε να απομακρυνθούμε από το ρωσικό φυσικό αέριο». Τέλος, έγινε εκτενής συζήτηση σχετικά με την ευρωπαϊκή πρωτοβουλία αναβάθμισης της οδικής και σιδηροδρομικής σύνδεσης «Θεσσαλονίκη - Σόφια - Βουκουρέστι», έργο που αφορά άμεσα και την Π.Ε. Σερρών.

01/02/26 3:54 μμ

Στο Ζάγκρεμπ για την συνάντηση των ηγετών του ΕΛΚ ο Χατζηβασιλείου, συνόδευσε τον Πρωθυπουργό

Μπάνσκο: Εκεί που το βουνό συναντά την παράδοση 

01/02/26 3:47 μμ

Μπάνσκο: Εκεί που το βουνό συναντά την παράδοση -Δείτε βίντεο

Κυρ. Μητσοτάκης για το ελληνικό SAFE: Πολύ σημαντικό βήμα για την ενδυνάμωση της πατρίδας μας σε όλα τα πεδία

01/02/26 3:36 μμ

Κυρ. Μητσοτάκης για το ελληνικό SAFE: Πολύ σημαντικό βήμα για την ενδυνάμωση της πατρίδας μας σε όλα τα πεδία

Πολιτική Προστασία: Που θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

01/02/26 3:35 μμ

Πολιτική Προστασία: Που θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

Μείωση των φυσικών και ελεύθερων ποταμών στα Βαλκάνια μέσα σε 13 χρόνια

01/02/26 3:34 μμ

Μείωση των φυσικών και ελεύθερων ποταμών στα Βαλκάνια μέσα σε 13 χρόνια

Ντοκιμαντέρ που εξερευνά τα πρώτα χρόνια των Red Hot Chili Peppers θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix

01/02/26 3:32 μμ

Ντοκιμαντέρ που εξερευνά τα πρώτα χρόνια των Red Hot Chili Peppers θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix

Θ. Αλισσάφη: Η Ελληνίδα ερευνήτρια που αξιοποιεί νανοσωματίδια στην ανοσοθεραπεία του καρκίνου

01/02/26 3:30 μμ

Θ. Αλισσάφη: Η Ελληνίδα ερευνήτρια που αξιοποιεί νανοσωματίδια στην ανοσοθεραπεία του καρκίνου

«Παγιδεύοντας τους δαίμονες»-Τα Αραμαϊκά κύπελλα εξορκισμού των Ιουδαίων της Βαβυλώνας

01/02/26 3:29 μμ

«Παγιδεύοντας τους δαίμονες»-Τα Αραμαϊκά κύπελλα εξορκισμού των Ιουδαίων της Βαβυλώνας

ΥΠΕΝ: Τα επόμενα ορόσημα για τον κάθετο διάδρομο φυσικού αερίου και το πλεονέκτημα για την Ελλάδα

01/02/26 3:28 μμ

ΥΠΕΝ: Τα επόμενα ορόσημα για τον κάθετο διάδρομο φυσικού αερίου και το πλεονέκτημα για την Ελλάδα