Περιοδεία στη Μαγνησία, στις πληγείσες περιοχές από την περσινή κακοκαιρία και στο Πήλιο, έκανε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης. Αρχικά ο Στεφανος Κασσελάκης πήγε στη λίμνη Κάρλα, όπου ... Περισσότερα

Περιοδεία του Στ. Κασσελάκη με επισκέψεις στην Κάρλα και στο Πήλιο

Epiloges Press

Epiloges Press

Περιοδεία στη Μαγνησία, στις πληγείσες περιοχές από την περσινή κακοκαιρία και στο Πήλιο, έκανε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης.

Αρχικά ο Στεφανος Κασσελάκης πήγε στη λίμνη Κάρλα, όπου συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα, την αντιπεριφερειάρχη ‘Αννα Μαρία Παπαδημητρίου και τον δήμαρχο Ρήγα Φεραίου Δημήτρη Νασίκα, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για τα προβλήματα που υπάρχουν από τις τεράστιες ποσότητες νερού που εξακολουθούν να παραμένουν στην πλημμυρισμένη περιοχή, τις δυσκολίες των κατοίκων που έχουν χάσει τα χωράφια τους αλλά και τις κατεστραμμένες σοδειές και τα χαμένα εισοδήματα.

Μετά την Κάρλα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε την παρακάρλια κωμόπολη Κανάλια όπου συναντήθηκε με τον βουλευτή Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο και συνομίλησε με κατοίκους και επισκέπτες, άκουσε τα προβλήματά τους και δέχθηκε λουλούδια, αλλά και τοπικά προϊόντα.

Ακούγοντας τους ανθρώπους που έχασαν περιουσίες από τις πλημμύρες, ο Στέφανος Κασσελάκης υποσχέθηκε ότι θα κάνει οτιδήποτε για να αναδείξει τα προβλήματα της περιοχής ώστε να βρεθούν λύσεις και τόνισε πως είναι αναγκαίο να δημιουργηθεί μια νέα σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ πολιτικών και πολιτών.

Advertisement
MEGA

Η συνέχεια δόθηκε στην πλατεία των Καναλίων όπου με τη συντροφιά των τοπικών παραγόντων ο κ. Κασσελάκης δοκίμασε τοπικό τσίπουρο και μεζέδες.

Το πρόγραμμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίσθηκε με επίσκεψη στη Δράκεια του Πηλίου, όπου και γευμάτισε σε παραδοσιακή ταβέρνα, υπό τη σκιά ενός τεράστιου πλάτανου, δοκιμάζοντας την τοπική κουζίνα του Πηλίου.

Στο μεταξύ, από το πρωί, στην κεντρική παραλία του Βόλου, μπροστά από το κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος, έχει σταθμεύσει το τροχόσπιτο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, όπου μετά την κομματική εκδήλωση στο ξενοδοχείο “Volos Palace”, θα έχει τη δυνατότητα να συναντήσει και συνομιλήσει με πολίτες που θα επιθυμούσαν να τον γνωρίσουν.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 7 Φεβρουαρίου

06/02/26 11:56 μμ

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 7 Φεβρουαρίου

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Αποδοκιμάστηκε η αποστολή του Ισραήλ και ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Τζέι Ντι Βανς

06/02/26 11:59 μμ

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Αποδοκιμάστηκε η αποστολή του Ισραήλ και ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Τζέι Ντι Βανς

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2026: Η Mariah Carey ερμήνευσε το "Nel Blu Dipinto di Blu (Volare)" και το "Nothing is Impossible" και καθήλωσε!

06/02/26 11:48 μμ

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2026: Η Mariah Carey ερμήνευσε το “Nel Blu Dipinto di Blu (Volare)” και το “Nothing is Impossible” και καθήλωσε!

06/02/26 11:42 μμ

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2026: Η είσοδος της ελληνικής αποστολής με σημαιοφόρο την Νεφέλη Τίτα

Απολογία σμήναρχου στο Αεροδικείο Αθηνών: Υπό κράτηση έως την Τρίτη οπότε θα απολογηθεί σε στρατιωτικό εισαγγελέα

06/02/26 8:12 μμ

Απολογία σμήναρχου στο Αεροδικείο Αθηνών: Υπό κράτηση έως την Τρίτη οπότε θα απολογηθεί σε στρατιωτικό εισαγγελέα

Βασιλόπιτα με χαμόγελα στον δήμο Σερρών - video

06/02/26 8:01 μμ

Βασιλόπιτα με χαμόγελα στον δήμο Σερρών – video

Δήμος Σερρών: Αντίστροφη μέτρηση για τη λειτουργία του ΚΗΦΗ - video

06/02/26 7:52 μμ

Δήμος Σερρών: Αντίστροφη μέτρηση για τη λειτουργία του ΚΗΦΗ – video

Ενοποιούνται τα δυο σωματεία εργαζομένων ΟΤΑ Σερρών - Νέα δύναμη και φωνή για τα μέλη - video

06/02/26 7:44 μμ

Ενοποιούνται τα δυο σωματεία εργαζομένων ΟΤΑ Σερρών – Νέα δύναμη και φωνή για τα μέλη – video

Σέρρες: Αντικατάσταση παλιών αγωγών - Σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες της ΔΕΥΑΣ - video

06/02/26 7:33 μμ

Σέρρες: Αντικατάσταση παλaιών αγωγών – Σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες της ΔΕΥΑΣ – video

Νοσοκομείο Σερρών: Προκηρύχθηκαν 8 νέες θέσεις μόνιμου προσωπικού

06/02/26 7:09 μμ

Νοσοκομείο Σερρών: Προκηρύχθηκαν 8 νέες θέσεις μόνιμου προσωπικού

Φειδίας Παναγιώτου: «Μου είπε η γυναίκα μου: "Έγινες τελείως πολιτικός"»

06/02/26 4:03 μμ

Φειδίας Παναγιώτου: «Μου είπε η γυναίκα μου: “Έγινες τελείως πολιτικός”»

Σταύρος Παπασταύρου: Η ενέργεια είναι συστατικό στοιχείο ασφάλειας, ανθεκτικότητας και εθνικής κυριαρχίας

06/02/26 3:03 μμ

Σταύρος Παπασταύρου: Η ενέργεια είναι συστατικό στοιχείο ασφάλειας, ανθεκτικότητας και εθνικής κυριαρχίας