34.2 C
Serres

Δικηγόρος κατηγορουμένων για τις εικονικές σφαγές ζώων: “Καταρρίφθηκε το κατηγορητήριο”- video

Date:

Τις αντιρρήσεις του για το διαβιβαστικό της Αστυνομίας εξέφρασε ο δικηγόρος των κατηγορουμένων  4 κτηνιάτρων υπαλλήλων  της διεύθυνσης  Αγροτικής Οικονομίας και κτηνιατρικής της περιφερειακής ενότητας Σερρών που συνελήφθησαν το απόγευμα της προηγούμενης Πέμπτης με τις κατηγορίες για δωροληψία- δωροδοκία υπαλλήλου, εμπορία επιρροής-μεσάζοντες, ψευδή βεβαίωση, παράβαση καθήκοντος, απάτη, παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας αρχαιοτήτων αλλά και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.  Οι κατηγορούμενοι μετά την απολογία τους   αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγυήσεις και περιοριστικούς όρους. Ο κ. Αποστολίδης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΕΠΙΛΟΓΕΣ αμφισβήτησε το συγκεκριμένο κατηγορητήριο λέγοντας πως έχει αποδειχθεί και καταρριφθεί  το κατηγορητήριο που ανακοίνωσε η Ασφάλεια και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Ο κ. Αποστολίδης ανέφερε πως δεν ισχύει το κατηγορητήριο περί εγκληματικής οργάνωσης καθώς και ότι πολλές από τις φερόμενες εικονικές σφαγές ήταν πραγματικές . Ωστόσο όμως αναφέρθηκε και στο μεμπτό της υπόθεσης . 

Ο δικηγόρος των κατηγορουμένων αφού καταδίκασε αυτές τις πρακτικές,  ξεκαθάρισε πως δεν υφίσταται εγκληματική οργάνωση και ανέφερε τις κατηγορίες που ισχύουν. 

Τους 33 κτηνοτρόφους που εμπλέκονται στην υπόθεση δεν τους συνέλαβαν καθώς οι πράξεις τους κρίθηκαν πλημμεληματικής μορφής.








ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 

ΣέρρεςΔικηγόρος κατηγορουμένων για τις εικονικές σφαγές ζώων: "Καταρρίφθηκε το κατηγορητήριο"- video

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Φωτιά στις Σέρρες, σηκώθηκαν εναέρια μέσα

Συναγερμός σήμανε σήμερα το απόγευμα (27.07.2024) στις Σέρρες μετά...

Σέρρες: Ο καύσωνας κατέστρεψε τα αμπέλια – Σε απόγνωση οι παραγωγοί στο χωριό Άμπελοι

Πολύ σημαντικό πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι αμπελοκαλλιεργητές στο χωριό Άμπελοι...

Σέρρες: Καίει για δέκατη μέρα η φωτιά στο όρος Όρβηλος (φωτο)

Μάχη με τις φλόγες για δέκατη μέρα συνεχίζουν να...

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η εντυπωσιακή είσοδος της Ελλάδας στην τελετή έναρξης

Δείτε την είσοδο της Ελλάδας με σημαιοφόρους τον Γιάννη...

Μοίρασε τη δημοσίευση:



Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα