Κιλκίς: Κτηνοτρόφος σκότωσε με καραμπίνα 45χρονο

Έγκλημα με θύμα 45χρονο σημειώθηκε στις Μουριές, ενώ ως δράστης συνελήφθη 54χρονος ιδιοκτήτης κτηνοτροφικής μονάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας maxitis.gr, λίγο μετά τις 10.30 το βράδυ, ο 45χρονος, μαζί με τρία ακόμη άτομα, μεταξύ αυτών κι ένας ανήλικος, μετέβησαν στην κτηνοτροφική μονάδα- άγνωστο προς το παρόν για ποιον λόγο.

Υπό συνθήκες που αποτελούν αντικείμενο έρευνας των αστυνομικών της Ασφάλειας Κιλκίς, ο 54χρονος κτηνοτρόφος (ημεδαπός) έβγαλε την κυνηγετική του καραμπίνα και πυροβόλησε, με συνέπεια να πετύχει τον 45χρονο (με καταγωγή από τη Γεωργία).

Μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρα τα αίτια του αιματηρού επεισοδίου, ωστόσο εξετάζεται το ενδεχόμενο ο 45χρονος, μαζί με τα άλλα τρία άτομα, να πήγαν στην κτηνοτροφική μονάδα με σκοπό τη διάρρηξη ή τη ληστεία.

Όπως έγινε γνωστό, ο παθών μεταφέρθηκε σε όχημα και όλοι μαζί αποχώρησαν από το σημείο, με κατεύθυνση προς τον οικισμό των Μουριών.


Babis


Λίγο αργότερα, αστυνομικοί εντόπισαν το συγκεκριμένο όχημα και το ακινητοποίησαν, ενώ ο 45χρονος βρέθηκε νεκρός, έχοντας υποκύψει στα τραύματα του.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 54χρονο ιδιοκτήτη της κτηνοτροφικής μονάδα και σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία.

Οι έρευνες για τα αίτια και τις ακριβείς συνθήκες του φονικού βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

ΕλλάδαΚιλκίς: Κτηνοτρόφος σκότωσε με καραμπίνα 45χρονο

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

ΠΟΕΔΗΝ: Συμμετέχουμε με 24ωρη απεργία στις εκδηλώσεις της Πρωτομαγιάς

Με απεργιακή συγκέντρωση για την Αθήνα στην Πλατεία Κοραή...

Εικόνα εγκατάλειψης σε χωριά της Φλώρινας – Η ανεργία διώχνει τους νέους

Δρόμοι έρημοι, κτίρια εγκαταλελειμμένα και σχολεία κλειστά αντικρίζει κανείς...

Στη φυλακή προπονητής πολεμικών τεχνών για κατάχρηση ανήλικης

Στη φυλακή οδηγήθηκε 32χρονος προπονητής πολεμικών τεχνών που κατηγορείται...

Κεντρική Πελοπόννησος: Απαγόρευση κυκλοφορίας βαριών φορτηγών

Απαγόρευση κυκλοφορίας για τα βαριά φορτηγά, θα ισχύσει με...

Τελευταία Νέα