Συντετριμμένοι είναι οι συγγενείς, οι φίλοι και η τοπική κοινωνία της Ξάνθης με τον αιφνίδιο θάνατο του 20χρονου Αλέξανδρου, το νήμα της ζωής του οποίου κόπηκε ξημερώματα Σαββάτου (01.06.2024) έπειτα ... Περισσότερα

Ξάνθη: “Ίσως ο οδηγός έτρεχε πολύ”, λέει ο πατέρας του 20χρονου Αλέξανδρου που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Epiloges Press

Epiloges Press

Συντετριμμένοι είναι οι συγγενείς, οι φίλοι και η τοπική κοινωνία της Ξάνθης με τον αιφνίδιο θάνατο του 20χρονου Αλέξανδρου, το νήμα της ζωής του οποίου κόπηκε ξημερώματα Σαββάτου (01.06.2024) έπειτα από σφοδρό τροχαίο δυστύχημα.

Το τροχαίο στο οποίο ο άτυχος νέος άφησε την τελευταία του πνοή, συνέβη στο 1ο χλμ της Ε.Ο. Ξάνθης – Καβάλας, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε και οδηγούσε ένας 25χρονος, εξετράπη της πορείας του και έπεσε πάνω σε πινακίδα βενζινάδικου.

Μέσα στο όχημα βρισκόταν αλλά δύο νέα παλικάρια, 20 και 22 ετών.

Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή με τον 20χρονο Αλέξανδρο να χάνει τη ζωή του ενώ οι άλλοι τρεις τραυματίσθηκαν σοβαρά. Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική που ανέλαβε τον απεγκλωβισμό τους, καθώς και το ΕΚΑΒ που τους μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο της Ξάνθης.

«Ήταν 4 άτομα μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Ο ένας ήταν ο γιος μου. Σε μια στροφή το αυτοκίνητο έφυγε πλάγια και έπεσε σε μία πινακίδα βενζινάδικου. Ήταν 4 άτομα και ο μόνος που σκοτώθηκε ήταν ο γιος μου που καθόταν αριστερά στο πίσω κάθισμα. Μετά το χτύπημα τους απεγκλώβισε η πυροσβεστική», δηλώνει στο newsit.gr με δύναμη ψυχής ο πατέρας του 20χρονου θύματος.

Ο τραγικός άντρας, επισημαίνει ότι «η συγκεκριμένη στροφή δυστυχώς έχει πάρει πολύ κόσμο. Ξεκινάει με μία κλίση πλάγια και μετά γίνεται απότομα ευθεία και όταν κάποιος τρέχει πολύ εκεί, χάνει την πρόσφυση», λέει και αναφερόμενος στην αιτία του δυστυχήματος, σημειώνει πως ίσως φταίει η μεγάλη ταχύτητα.

Advertisement
Babis

«Εικάζουμε ότι ο οδηγός έτρεχε πολύ. Το δυστύχημα έγινε χθες τα μεσάνυχτα. Τα άλλα παιδιά είναι τραυματισμένα, εμείς σήμερα κηδέψαμε τον γιο μας. Προσπαθούμε να ηρεμήσουμε. Ο γιος μας ήξερε να οδηγεί πολύ καλα, είχε και το αυτοκίνητο του, πως μπήκε σε αυτό δεν ξέρω», κατέληξε.

Με τη σειρά του ο παππούς του Αλέξανδρου, αποδίδει το δυστύχημα στην μεγάλη ταχύτητα: «Πρέπει να έτρεχαν πολύ τα παιδιά και μάλιστα σε σημείο που δεν πρέπει να τρέχεις. Ο εγγόνος μου πάει. Όπως γύρισε το αυτοκίνητο και έπεσε στην πινακίδα, φαίνεται πως χτύπησε πολύ εκείνη η πλευρά. Γιατί δεν έκοψε την ταχύτητα το παιδί που οδηγούσε; Έτρεχε, μας μαύρισε την ψυχή μας, ήταν το καλύτερο παλικάρι», δηλώνει στο newsit.gr και συνεχίζει «Έχουμε τρελαθεί όλοι, δεν ξέρουμε τον λόγο και δεν ξέρουμε και πως ακριβώς έγινε το δυστύχημα. Ένα παλικάρι δύο μέτρα, 20 χρονών. Σπούδαζε οικονομικά στη Θεσσαλονίκη στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και ήρθε για δύο μέρες να μας δεί. Και έγινε αυτό».

Πηγή: newsit.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη από τη θέση της υποδιοικήτριας στην Ανεξάρτητη Αρχή Ελέγχου της Αγοράς

06/02/26 1:09 μμ

Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη από τη θέση της υποδιοικήτριας στην Ανεξάρτητη Αρχή Ελέγχου της Αγοράς

Χειμερινοί Ολυμπιακοί: Η Τίτα σημαιοφόρος αντί του Γκιννή

06/02/26 1:06 μμ

Χειμερινοί Ολυμπιακοί: Η Τίτα σημαιοφόρος αντί του Γκιννή

Λούκα Κατσέλη - Άρειος Πάγος: Μια σημαντική απόφαση που διασφαλίζει την οικονομική επιβίωση χιλιάδων δανειοληπτών που έχουν ενταχθεί στο Νόμο Κατσέλη

06/02/26 1:01 μμ

Λούκα Κατσέλη – Άρειος Πάγος: Μια σημαντική απόφαση που διασφαλίζει την οικονομική επιβίωση χιλιάδων δανειοληπτών

Ορεστιάδα: Εν αναμονή μεγάλου όγκου υδάτων σε Άρδα και Έβρο

06/02/26 12:45 μμ

Ορεστιάδα: Εν αναμονή μεγάλου όγκου υδάτων σε Άρδα και Έβρο

Πρωτοβουλία Γ. Παπανδρέου για την Ολυμπιακή Εκεχειρία εν όψει των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων

06/02/26 12:42 μμ

Πρωτοβουλία Γ. Παπανδρέου για την Ολυμπιακή Εκεχειρία εν όψει των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων

Η Σία Κοσιώνη επέστρεψε σπίτι μετά την περιπέτεια της υγείας της και πόζαρε αγκαλιά με την οικογένεια της

06/02/26 12:34 μμ

Η Σία Κοσιώνη επέστρεψε σπίτι μετά την περιπέτεια της υγείας της και πόζαρε αγκαλιά με την οικογένεια της

Σκάνδαλο Επστιν: Αυξάνονται οι πιέσεις για την παραίτηση του Τζακ Λανγκ

06/02/26 12:22 μμ

Σκάνδαλο Έπστιν: Αυξάνονται οι πιέσεις για την παραίτηση του Τζακ Λανγκ

Οι πρώτοι καφέ κάδοι στον Δήμο Σερρών - Τι πετάμε μέσα, πού τοποθετούνται

06/02/26 12:12 μμ

Οι πρώτοι καφέ κάδοι στον Δήμο Σερρών – Τι πετάμε μέσα, πού τοποθετούνται

Υπουργείο Μεταφορών: Αυστηρότερα τα πρόστιμα για εισιτηριοδιαφυγή – Οι αλλαγές που έρχονται

06/02/26 11:25 πμ

Υπουργείο Μεταφορών: Αυστηρότερα τα πρόστιμα για εισιτηριοδιαφυγή – Οι αλλαγές που έρχονται

Σέρρες: Κατασχέθηκαν περισσότερα από 6 κιλά ηρωίνης - Συνελήφθη ένας άντρας

06/02/26 12:49 μμ

Σέρρες: Κατασχέθηκαν περισσότερα από 6 κιλά ηρωίνης – Συνελήφθη 35χρονος Βούλγαρος

Σοφία Μουτίδου: Μου είχαν πει ότι η κόρη μου μυρίζει, επειδή δεν έχει βαφτιστεί

06/02/26 11:07 πμ

Σοφία Μουτίδου: Μου είχαν πει ότι η κόρη μου θα μυρίζει, επειδή δεν έχει βαφτιστεί

Θεσσαλονίκη: Εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης διακίνησης ναρκωτικών - 4 συλλήψεις

06/02/26 10:50 πμ

Θεσσαλονίκη: Εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης διακίνησης ναρκωτικών – 4 συλλήψεις