21 C
Serres

Στάθα Καραϊβάζ: Δεν νιώθω μίσος για τους εκτελεστές του Γιώργου, νιώθω μούδιασμα

Date:

Τρία χρόνια συμπληρώθηκαν από την ημέρα που έπεσε νεκρός ο Γιώργος Καραϊβάζ. Η σύζυγος του δημοσιογράφου μίλησε στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα, τονίζοντας ότι η δολοφονία του, αντιμετωπίζεται από το κράτος, σαν εργατικό ατύχημα.

Οι δύο κατηγορούμενοι ως φυσικοί αυτουργοί θα βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης στις 26 Ιουνίου και η Στάθα Καραϊβάζ – Αλεξανδροπούλου δηλώνει ότι για τους ηθικούς αυτουργούς ότι, «θεωρητικά η έρευνα συνεχίζεται, όμως να σας πω ότι, ο Γιώργος δεν πρόκειται να δικαιωθεί».

Σύμφωνα με το protothema.gr, επανέλαβε ότι, οι λόγοι της δολοφονίας του Καραϊβάζ είναι «δεδομένοι» καθώς όπως είπε: «Ο Γιώργος ήταν ένας εξαιρετικός δημοσιογράφος και κάποιοι ήθελαν να του κλείσουν το στόμα».




Και πρόσθεσε: «Ο Γιώργος ήταν άφοβος. Η δολοφονία του είναι καταγεγραμμένη ως εργατικό ατύχημα». Ενώ χαρακτήρισε «οξύμωρο» το γεγονός ότι η Πολιτεία θεωρεί ότι υπήρχε κίνητρο για τη δολοφονία, αλλά δηλώνεται εργατικό ατύχημα.

«Δεν φοβόταν επειδή η δουλειά που είχε επιλέξει ήταν δουλειά που θα αποκαλύπτει την αλήθεια», δήλωσε και ξεκαθάρισε ότι, η δική της αλήθεια είναι μία: «η έλλειψη του Γιώργου».

Ερωτηθείσα πώς νιώθει για το γεγονός ότι, θα έρθει αντιμέτωπη με τους δολοφόνους του, εξήγησε ότι, «δεν ένιωσα ούτε μένος ούτε κάποιο συναίσθημα για αυτούς τους ανθρώπους. Νιώθω ένα μούδιασμα για το ότι θα βρεθώ απέναντι με τους ανθρώπους που πιθανόν μου στέρησαν τον Γιώργο, όμως δεν νιώθω μίσος».

Και κατέληξε: «Δεν με ενδιαφέρει ούτε ποιος έδωσε την εντολή, γιατί εμένα το σπίτι μου το έκλεισαν. Την Πολιτεία πρέπει να ενδιαφέρει, για να καθαρίσει την κοινωνία».

ΕλλάδαΣτάθα Καραϊβάζ: Δεν νιώθω μίσος για τους εκτελεστές του Γιώργου, νιώθω μούδιασμα

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Καστοριά: Αστυνομικός σκύλος που ανιχνεύει εκρηκτικές ουσίες πήγε …σχολείο

Ο αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης εκρηκτικών ουσιών που ακούει στο...

Αττική Οδός: Πώς διαμορφώνονται οι τιμές των διοδίων από την Κυριακή 6 Οκτωβρίου

Σε συνέχεια της πρόσφατης ανακοίνωσης, σχετικά με την παράδοση...

Τραυματίστηκε σοβαρά πυροσβέστης στην πυρκαγιά στο Γεράκι Ηλείας

Σοβαρά τραυματίστηκε πυροσβέστης που επιχειρούσε στο Γεράκι Ηλείας. Όπως...

ΑΣΕΠ: Έρχεται τον Οκτώβριο προκήρυξη με 1.100 μόνιμες θέσεις με απολυτήριο Γυμνασίου

Εντός του Οκτωβρίου, σύμφωνα με πηγές του ΑΣΕΠ, αναμένεται να...

Μοίρασε τη δημοσίευση:

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα