27.6 C
Serres

Σέρρες: Μόνιμες λύσεις και όχι πρόσκαιρες αναζητά η Δημοτική Αρχή για την επαναλειτουργία του Κλειστού Κολυμβητηρίου -video

Date:

Την μόνιμη λύση των προβλημάτων για την αποκατάσταση του κολυμβητηρίου που παραμένει κλειστό εδώ και μήνες αναζητά η δημοτική αρχή.

Οι εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης του κολυμβητηρίου που παραμένει κλειστό εδώ και μήνες συνεχίζονται. Σύμφωνα με την Δήμαρχο Βαρβάρα Μητλιάγκα στο παρελθόν δίνονταν πρόσκαιρες λύσεις στα προβλήματα που προκύπτανε με αποτέλεσμα ο χώρος όπου στεγάζεται ο υγρός στίβος της πόλης να αναγκάζεται να βάζει λουκέτο. Η σωστή αποκατάσταση είναι  προτεραιότητα τους με απώτερο στόχο, το κολυμβητήριο να λειτουργήσει κανονικά και με ασφάλεια με την έναρξη της νέας σαιζόν. 

Για την τοποθέτηση του διχτιού που πρότεινε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Νυκτοπάτης η δήμαρχος  απάντησε πως  δεν έχουν κάποια τεχνική  μελέτη που να αναφέρετε στην συγκεκριμένη πρόταση.

Η κ. Μητλιάγκα ανέφερε επίσης πως  έχει διαρκή  επικοινωνία με τους συλλόγους της κολύμβησης , αναγνωρίζει την ταλαιπωρία που έχουν υποστεί όλη αυτή την χρονική περίοδο οι αθλητές αλλά και οι οικογένειες τους και ανέφερε πως αποφάσισαν να τους  αποζημιώσουν  ως  δήμος για τα χρηματικά ποσά που δαπάνησαν  και θα δαπανήσουν  μέχρι να ανοίξει και πάλι το κολυμβητήριο στην πόλη των Σερρών. Το ποσό που θα δοθεί αρχικά ανέρχεται στις 18.000 ευρώ και θα περάσει από έγκριση της ΔΕ την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024.








ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΣέρρεςΣέρρες: Μόνιμες λύσεις και όχι πρόσκαιρες αναζητά η Δημοτική Αρχή για την...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Φωτιά στις Σέρρες, σηκώθηκαν εναέρια μέσα

Συναγερμός σήμανε σήμερα το απόγευμα (27.07.2024) στις Σέρρες μετά...

Σέρρες: Ο καύσωνας κατέστρεψε τα αμπέλια – Σε απόγνωση οι παραγωγοί στο χωριό Άμπελοι

Πολύ σημαντικό πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι αμπελοκαλλιεργητές στο χωριό Άμπελοι...

Σέρρες: Καίει για δέκατη μέρα η φωτιά στο όρος Όρβηλος (φωτο)

Μάχη με τις φλόγες για δέκατη μέρα συνεχίζουν να...

Κέντρο Κοινότητας με παράρτημα Ρομά: Χορήγηση υποτροφιών για φοίτηση στο Ε.Α.Π.

Το Κέντρο Κοινότητας με παράρτημα Ρομά Δήμου Σερρών ενημερώνει...

Μοίρασε τη δημοσίευση:



Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα