31.5 C
Serres

“Κουρκούτι” το νερό στο Βαλτοτόπι Σερρών-“Δεν πίνεται ούτε με τα μάτια κλειστά”- video

Date:

Ανήκουστα όλα όσα δηλώνουν οι κάτοικοι στο Βαλτοπότι του Δήμου Εμμ. Παππά  στο ΕΠΙΛΟΓΕΣ καθώς μήνες τώρα βλέπουν από τις βρύσες τους να τρέχει καφέ νερό. Όπως όλοι καταλαβαίνουμε το νερό αυτό δεν πίνεται ούτε και με τα μάτια κλειστά και οι χρήσεις του είναι περιορισμένες.

Αποτέλεσμα, οι κάτοικοι να αγοράζουν νερά προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες τους, και βρίσκονται σε απόγνωση καθώς η δημοτική αρχή κινείται με ρυθμούw χελώνας στην αποκατάσταση του προβλήματος. Η καθημερινότητα των κατοίκων είναι μια Οδύσσεια καθώς αναγκάζονται να κάνουν διάφορες αλχημείες προκειμένου να χρησιμοποιήσουν το πολύτιμο αυτό  αγαθό εν έτη 2024. Ενώ και η μάχη με τα κουνούπια από ότι φαίνεται καλά κρατεί.

Στην Τοπική Κοινότητα Βαλτοτοπίου, οι κάτοικοι αγοράζουν νερό για να πιούν, να πλυθούν, να μαγειρέψουν. Παράλληλα εκφράζουν την απογοήτευση τους. 

Μπορεί η δημοτική αρχή να γνωρίζει το ύψιστο αυτό πρόβλημα και να είναι ενημερωμένοι ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος  όμως λύση από ότι φαίνεται, δεν βρίσκεται.

Ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Στόικος είχε μιλήσει για το ζήτημα αυτό στο ΕΠΙΛΟΓΕΣ και επιβεβαίωσε πως το πρόβλημα είναι σοβαρό.





ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΟΦΙΑ ΠΑΠΠΟΥ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

Σέρρες"Κουρκούτι" το νερό στο Βαλτοτόπι Σερρών-"Δεν πίνεται ούτε με τα μάτια κλειστά"-...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Σέρρες, Ν.Φρυδάς: “Υπάρχει ετοιμότητα για την αντιπλημμυρική προστασία”- video

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου η τακτική σύσκεψη του...

Σέρρες: Ξάφρισε κλειστή επιχείρηση από εξοπλισμό– 145.000 ευρώ η λεία & 52.000 ευρώ ζημία

Ξάφρισε κλειστή επιχείρηση από εξοπλισμό– 145.000 ευρώ η λεία...

Μοίρασε τη δημοσίευση:

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα