Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
11.5 C
Serres

Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και κεραυνοί έως αργά το απόγευμα

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε στις 02/07/24/ 0900 UTC επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία. Επισημαίνεται ότι δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφοροποιήσεις απο το αρχικό δελτίο.

Eπιδείνωση του καιρού προβλέπεται έως αργά το απόγευμα σήμερα Πέμπτη (04-07-24) με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και τοπικές χαλαζοπτώσεις.

Πιο αναλυτικά, ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:

Σήμερα Πέμπτη (04-07-24)

α. Στην ανατολική Μακεδονία και περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας (κυρίως νομοί Θεσσαλονίκης – Χαλκιδικής) καθώς και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου (βορείως της Μυτιλήνης) έως τις μεσημβρινές ώρες.



Babis

β. Στη Θεσσαλία και τις Σποράδες από τις πρωινές έως τις απαγευματινές ώρες.

γ. Στην κεντρική και ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την ανατολική Πελοπόννησο και την Εύβοια από τις μεσημβρινές έως τις απογευματινές ώρες.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την εξέλιξη του καιρού στα τακτικά και έκτακτα δελτία καιρού, στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr). 

ΕλλάδαΚαιρόςΙσχυρές βροχές, καταιγίδες και κεραυνοί έως αργά το απόγευμα

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Καιρός: Θυελλώδεις βοριάδες με λίγες βροχές στο Αιγαίο – Πρόγνωση από τον Χρ. Παρανό

Πρόγνωση για την Τρίτη Για αύριο Τρίτη, στις Κυκλάδες, την...

Η πρόγνωση της ΕΜΥ: Άνεμοι ως 9 μποφόρ και μεμονωμένες καταιγίδες

Άνεμοι βορείων διευθύνσεων 8 με 9 μποφόρ κατά τόπους...

Καιρός: Πολυήμερη αστάθεια με βροχές, χαλάζι και πτώση της θερμοκρασίας μέχρι την Πρωτομαγιά

Σε φάση αστάθειας μπήκε από σήμερα Πέμπτη (24.04.2025), μέχρι...

Τελευταία Νέα