Γνωστός στις Αρχές ο ύποπτος που προσήχθη για την υπόθεση της εκτέλεσης του 54χρονου στο Νέο Ψυχικό – Πώς έφτασαν στα ίχνη του – Εντοπίστηκαν απειλητικά μηνύματα από 2 άτομα ... Περισσότερα

Ποιος είναι ο άνδρας που προσήχθη για την εκτέλεση στο Νέο Ψυχικό- Βρέθηκε η μοτοσυκλέτα του δράστη

Epiloges Press

Epiloges Press

Γνωστός στις Αρχές ο ύποπτος που προσήχθη για την υπόθεση της εκτέλεσης του 54χρονου στο Νέο Ψυχικό – Πώς έφτασαν στα ίχνη του – Εντοπίστηκαν απειλητικά μηνύματα από 2 άτομα στο κινητό του 54χρονου τοπογράφου

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου την περασμένη Τρίτη στο Νέο Ψυχικό, καθώς όπως έγινε γνωστό, οι Αρχές προχώρησαν στην προσαγωγή ενός ατόμου, εξετάζουν 3 ακόμα άτομα και εντόπισαν τη μοτοσυκλέτα του δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, από χθες έχουν γίνει προσαγωγές ατόμων που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση αλλά το βάρος των ερευνών «πέφτει» σε ένα άτομο που θεωρείτε βασικός ύποπτος.

Ο βασικός ύποπτος που εξετάζεται από την ΕΛΑΣ

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Μάκη Συνοδινού και ασφαλείς πληροφορίες του skai.gr, o ύποπτος για τη δολοφονία του τοπογράφου που από εχτές το απόγευμα έχει προσαχθεί στη ΓΑΔΑ, είναι παλιός γνώριμος των Αρχών καθώς το όνομα του έχει εμπλακεί σε πολύκροτη υπόθεση απαγωγής εφοπλιστή. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο ύποπτος αρνείται κάθε εμπλοκή του στη δολοφονία. Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες εκτός του βασικού υπόπτου εξετάζονται από την Ασφάλεια ακόμα 2 – 3 άτομα

Παράλληλα, οι αστυνομικοί εντόπισαν το μηχανάκι που χρησιμοποίησε ο δολοφόνος του 54χρονου και το έχουν μεταφέρει στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών (ΔΕΕ) για αποτυπώματα.

Όπως μετέδωσε ο Θεοδώσης Πάνου, φαίνεται ότι μία κατάθεση στενού προσώπου που γνώριζε πολύ καλά τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του 54χρονου άρχισε να «ξεκλειδώνει σιγά σιγά την σφραγισμένη πόρτα για την εξιχνίαση του εγκλήματος.

Εντοπίστηκαν απειλητικά μηνύματα από 2 άτομα στο κινητό του 54χρονου τοπογράφου

Πολύ σημαντικές πληροφορίες προκύπτουν από την ανάλυση της τηλεφωνικής του συσκευής 54χρονου τοπογράφου που δολοφονήθηκε στο Ψυχικό. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Παναγιώτη Σπυρόπουλου, τουλάχιστον δύο άτομα φέρεται να έχουν αποστείλει το τελευταίο χρονικό διάστημα σε τακτά χρονικά διαστήματα απειλητικά μηνύματα προς τον 54χρονο τοπογράφο, όπως προκύπτει από την πρώτη διερεύνηση του κινητού τηλεφώνου του θύματος από τα στελέχη της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών.

Advertisement
Babis

Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση εξετάζουν αν αυτές οι απειλές μπορούν να σχετίζονται με τη δολοφονία. Οι αποστολείς αυτών των απειλητικών μηνυμάτων αν και έχουν τοποθετηθεί στη λίστα των υπόπτων, προς το παρόν δεν φαίνεται να υπάρχουν ενδείξεις και στοιχεία ότι θα μπορούσαν να προβούν στη δολοφονία του 54χρονου. Οι απειλές φαίνεται ότι είναι σε επίπεδο επαγγελματικών διαφορών, αλλά σύμφωνα με τους αρμόδιους αξιωματικούς, εξετάζεται το κίνητρο για τη δολοφονία του να είναι μικτό, δηλαδή συνδυασμός επαγγελματικών και οικονομικών διαφορών. Γι’ αυτό τον λόγο, οι αστυνομικοί δεν έχουν αποκλείσει ακόμα το ενδεχόμενο ηθικός και φυσικός αυτουργός να είναι το ίδιο πρόσωπο.

Μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί έχουν λάβει 9 καταθέσεις από την Αθήνα και 6 από τη Μύκονο, θα λάβουν 2 ακόμα από άτομα που έχουν έρθει από τη Μύκονο προκειμένου να παρευρεθούν στην κηδεία, και αργότερα από τη σύζυγο του θύματος. Σε καμία από αυτές τις επίσημες καταθέσεις δεν φαίνεται να προσδιορίζεται κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, σε πληροφοριακό όμως επίπεδο, αρκετοί έχουν μιλήσει για συγκεκριμένο πρόσωπο, αλλά ακόμα δεν υπάρχουν ενοχοποιητικά στοιχεία σε βάρος του προκειμένου να απαγγελθούν κατηγορίες.

Πηγή: skai.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Φιλόπτωχος Αδελφότητα Ανδρών Θεσσαλονίκης: Ο οργανισμός που κράτησε ζωντανή τη φιλανθρωπία, φωτίζει την άγνωστη ιστορία της πόλης

01/02/26 4:16 μμ

Φιλόπτωχος Αδελφότητα Ανδρών Θεσσαλονίκης: Ο οργανισμός που κράτησε ζωντανή τη φιλανθρωπία, φωτίζει την άγνωστη ιστορία της πόλης

Κεντρική Μακεδονία: Σε εξέλιξη τα έντονα καιρικά φαινόμενα - Προβλήματα από τους θυελλώδεις ανέμους

01/02/26 4:11 μμ

Κεντρική Μακεδονία: Σε εξέλιξη τα έντονα καιρικά φαινόμενα – Προβλήματα από τους θυελλώδεις ανέμους

Νέα Δημοκρατία: Ορίστηκαν τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου

01/02/26 3:58 μμ

Νέα Δημοκρατία: Ορίστηκαν τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου

Στη συνάντηση ηγετών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Ζάγκρεμπ παρευρέθηκε ο βουλευτής Σερρών και Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Τάσος Χατζηβασιλείου, συνοδεύοντας τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Στο περιθώριο των εργασιών, ο Πρωθυπουργός είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον Πρωθυπουργό της Κροατίας Αντρέι Πλένκοβιτς, τον Γερμανό Καγκελάριο Φρίντριχ Μερτς, τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό της Ιρλανδίας Σάιμον Χάρρις και τον επικεφαλής του συγκυβερνώντος κόμματος GERB της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ. Σε όλες τις συναντήσεις παρών ήταν ο κ. Χατζηβασιλείου. Κατά τις συνομιλίες, συζητήθηκαν ζητήματα διμερών σχέσεων και ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος, με έμφαση στην ανταγωνιστικότητα της ευρωπαϊκής οικονομίας, η οποία βρίσκεται στην ατζέντα του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 12ης Φεβρουαρίου. Επιπλέον, συζητήθηκαν θέματα δημογραφικού, στέγασης και ευνοϊκής φορολόγησης νέων, καθώς οι Ευρωπαίοι ηγέτες έδειξαν ενδιαφέρον για τα μέτρα που ανέλαβε σχετικά η ελληνική κυβέρνηση. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στη σημασία του Κάθετου Διαδρόμου, με τον Πρωθυπουργό να υπογραμμίζει, κατά τη συνάντησή του με τον κ. Μπορίσοφ, ότι «πρόκειται για μια σημαντική και στρατηγική επένδυση για την Ελλάδα και τη Βουλγαρία, καθώς επιδιώκουμε να απομακρυνθούμε από το ρωσικό φυσικό αέριο». Τέλος, έγινε εκτενής συζήτηση σχετικά με την ευρωπαϊκή πρωτοβουλία αναβάθμισης της οδικής και σιδηροδρομικής σύνδεσης «Θεσσαλονίκη - Σόφια - Βουκουρέστι», έργο που αφορά άμεσα και την Π.Ε. Σερρών.

01/02/26 3:54 μμ

Στο Ζάγκρεμπ για την συνάντηση των ηγετών του ΕΛΚ ο Χατζηβασιλείου, συνόδευσε τον Πρωθυπουργό

Μπάνσκο: Εκεί που το βουνό συναντά την παράδοση 

01/02/26 3:47 μμ

Μπάνσκο: Εκεί που το βουνό συναντά την παράδοση -Δείτε βίντεο

Κυρ. Μητσοτάκης για το ελληνικό SAFE: Πολύ σημαντικό βήμα για την ενδυνάμωση της πατρίδας μας σε όλα τα πεδία

01/02/26 3:36 μμ

Κυρ. Μητσοτάκης για το ελληνικό SAFE: Πολύ σημαντικό βήμα για την ενδυνάμωση της πατρίδας μας σε όλα τα πεδία

Πολιτική Προστασία: Που θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

01/02/26 3:35 μμ

Πολιτική Προστασία: Που θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

Μείωση των φυσικών και ελεύθερων ποταμών στα Βαλκάνια μέσα σε 13 χρόνια

01/02/26 3:34 μμ

Μείωση των φυσικών και ελεύθερων ποταμών στα Βαλκάνια μέσα σε 13 χρόνια

Ντοκιμαντέρ που εξερευνά τα πρώτα χρόνια των Red Hot Chili Peppers θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix

01/02/26 3:32 μμ

Ντοκιμαντέρ που εξερευνά τα πρώτα χρόνια των Red Hot Chili Peppers θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix

Θ. Αλισσάφη: Η Ελληνίδα ερευνήτρια που αξιοποιεί νανοσωματίδια στην ανοσοθεραπεία του καρκίνου

01/02/26 3:30 μμ

Θ. Αλισσάφη: Η Ελληνίδα ερευνήτρια που αξιοποιεί νανοσωματίδια στην ανοσοθεραπεία του καρκίνου

«Παγιδεύοντας τους δαίμονες»-Τα Αραμαϊκά κύπελλα εξορκισμού των Ιουδαίων της Βαβυλώνας

01/02/26 3:29 μμ

«Παγιδεύοντας τους δαίμονες»-Τα Αραμαϊκά κύπελλα εξορκισμού των Ιουδαίων της Βαβυλώνας

ΥΠΕΝ: Τα επόμενα ορόσημα για τον κάθετο διάδρομο φυσικού αερίου και το πλεονέκτημα για την Ελλάδα

01/02/26 3:28 μμ

ΥΠΕΝ: Τα επόμενα ορόσημα για τον κάθετο διάδρομο φυσικού αερίου και το πλεονέκτημα για την Ελλάδα