26.5 C
Serres

Σέρρες: Σκαρφαλώνει και πάλι ο υδράργυρος -video

Date:

Έντονη αναμένεται να είναι η ζέστη τις επόμενες ημέρες, καθώς αναμένεται νέο κύμα καύσωνα από την Τρίτη, 9 Ιουλίου, σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων για τον καιρό τις επόμενες ημέρες.

Ο υδράργυρος έχει αρχίσει να σκαρφαλώνει και η άνοδος του θα γίνει αισθητή από την Τρίτη, όποτε θα φτάσει στους 37 βαθμούς Κελσίου, ενώ θα εξελίσσεται ανοδικά μέχρι και το Σάββατο, 13/7, που θα ανέλθει στο μέγιστο των 39 βαθμών.
Σύμφωνα με αναρτήσεις μετεωρολόγων οι περιοχές που θα ξεπεράσουν «τα σαραντάρια», θα είναι η Θεσσαλία, η Μακεδονία, η Αιτωλοακαρνανία, η Πελοπόννησος και η Αττική (το Σαββατοκύριακο). Οι πολίτες με όπλο τους τα καπέλα και τις βεντάλιες αναζητούν μέρη δροσερά και σκιερά .

Μάλιστα το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου η θερμοκρασία θα συνεχίσει να δείχνει 40 βαθμούς Κελσίου ειδικά στη δυτική και βόρεια Ελλάδα, ενώ και στην Αττική από το Σαββατοκύριακο και μετά ο υδράργυρος θα δείξει 40άρια.




Η πρόγνωση για την Τρίτη 9/7

Για αύριο Τρίτη η θερμοκρασία Θα φτάσει στο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά τους 36 με 38 και κατά τόπους στα δυτικά ηπειρωτικά τους 39 με 40 βαθμούς Κελσίου. Στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα τους 30 με 32 και κατά τόπους στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και τη νότια Κρήτη τους 34 με 36 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ.

ΣέρρεςΣέρρες: Σκαρφαλώνει και πάλι ο υδράργυρος -video

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Πούλησε σε Σέρρες και Κιλκίς δοχεία λαδιού που το βάφτισε “εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο”

Συνελήφθη προχθές το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από...

Σέρρες: FantasyCon- Διήμερο φεστιβάλ επιτραπέζιου παιχνιδιού σε όλες τις μορφές

Στην τέχνη των επιτραπέζιων παιχνιδιών θα μυηθούν οι Σέρρες...

4ος Κρι Κρι Super Spoon Half – Marathon Σερρών στις 6 του Οκτώβρη

Οι Μαραθωνοδρόμοι Σερρών σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ...

Μοίρασε τη δημοσίευση:

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα