39.3 C
Serres

Π. Μαρινάκης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ τώρα καταγγέλλει αυτά που υπερψηφίζει-Παραπλάνηση και υποκρισία σε πανελλήνια μετάδοση»

Date:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ και η Νέα Αριστερά κατήγγειλαν την κυβέρνηση ότι δήθεν ρίχνει μαύρο στην ενημέρωση για σοβαρές δίκες, ‘φιμώνει’ τους δημοσιογράφους και λοιπά βαρύγδουπα. Αναφέρονται στην τροποποίηση του άρθρου 8 του νόμου 3090/2002 περί της τηλεοπτικής ή ραδιοφωνικής μετάδοσης της δίκης. Ο νόμος αυτός προέβλεπε ότι απαγορεύεται η ‘ολική ή μερική μετάδοση από την τηλεόραση ή το ραδιόφωνο, καθώς και η κινηματογράφηση και μαγνητοσκόπηση της δίκης ενώπιον ποινικού, πολιτικού ή διοικητικού δικαστηρίου, εκτός αν το ίδιο το δικαστήριο παράσχει τη σχετική άδεια’. Αυτό που δεν προέβλεπε είναι η ραγδαία ανάπτυξη των νέων τεχνολογικών μέσων και του Ίντερνετ. Έτσι η κυβέρνηση, πρόσθεσε στην διάταξη αυτή -με την ίδια ακριβώς διατύπωση- και την μετάδοση μέσω Διαδικτύου. Καμία απαγόρευση λοιπόν, απλώς εκσυγχρονισμός στα δεδομένα του σήμερα», επισημαίνει σε ανάρτησή του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

«Αλλά, εκτός από αυτό, όπως προκύπτει και από την ψηφοφορία στη Βουλή, το εν λόγω άρθρο 31 για το οποίο τώρα φωνασκούν, ο ΣΥΡΙΖΑ το υπερψήφισε, ενώ η Νέα Αριστερά δήλωσε ‘παρών’.

Για μια ακόμη φορά και παραπλανούν και υποκρίνονται και, μάλιστα, σε πανελλήνια μετάδοση», καταλήγει στην ανάρτησή του ο κ. Μαρινάκης.







https://www.facebook.com/share/p/JMaDwVffNXW7D2bh

πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

ΠολιτικήΠ. Μαρινάκης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ τώρα καταγγέλλει αυτά που υπερψηφίζει-Παραπλάνηση και υποκρισία σε...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Στέφανος Κασσελάκης: Ζήτησε τηλεφωνικά συγγνώμη από τη Συρεγγέλα – Υποκριτική η στάση του λέει η ΝΔ

Τηλεφωνική επικοινωνία με τη γραμματέα της ΝΔ, Μαρία Συρεγγέλα,...

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση στρέφεται στις λύσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την ακρίβεια στην ενέργεια

"Η κυβέρνηση στρέφεται στις λύσεις του ΣΥΡΙΖΑ", αναφέρει σε...

Μοίρασε τη δημοσίευση:


Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα