22.1 C
Serres

Πυρ και μανία η Μαριάντα Πιερίδη: «Αν ήμουν μάνα αυτού του παιδιού θα του είχα αλλάξει τα φώτα στις μηνύσεις»

Date:

Οργισμένη για το βίντεο του Αλέξανδρου Κοψιάλη με τον Youtuber και πλέον ευρωβουλευτή Φειδία Παναγιώτου εμφανίστηκε η Μαριάντα Πιερίδη, το μεσημέρι της Τετάρτης, στον αέρα της εκπομπής Summer’s Cool στον ΣΚΑΪ. Μάλιστα, η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια εξήγησε για τους λόγους για τους οποίους και η ίδια θα τους είχε… ταράξει στις μηνύσεις.

Πιο συγκεκριμένα, αρχικά, η Μαριάντα Πιερίδη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο Αλέξανδρος Κοψιάλης έχει και άλλα παρατράγουδα πίσω του, δεν ήταν το πρώτο».

«Ο Φειδίας Παναγιώτου είπε ότι… αν δεν κάνεις τέτοια, δεν θα έχεις επιτυχία. Ακούστε με όμως λιγάκι. Πρόκειται για ένα ανήλικο παιδί, ένα παιδί που μάσησε την γόπα. Εγώ αν ήμουν μάνα αυτού του παιδιού θα του είχα αλλάξει τα φώτα στις μηνύσεις. Θα την πλήρωνε και ο συγκεκριμένος αλλά και η οικογένειά του».







«Αυτό με τα chalenges δεν έχει να κάνει με το εάν είσαι Ευρωβουλευτής ή το οτιδήποτε. Επίσης, το ότι βγήκε και είπε στην εκπομπή ότι είναι μικρός. Και αυτό είναι λάθος» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, η Μαριάντα Πιερίδη στον αέρα της εκπομπής Summer’s Cool του ΣΚΑΪ το μεσημέρι της Τετάρτης. «Δεν μπορώ άλλο! Δεν αντέχω άλλο το συγκεκριμένο θέμα, τέλος. Δεν είναι πλάκα και δεν γέλασε κανένας μας».

πηγή zappit.gr

LifeStyleΠυρ και μανία η Μαριάντα Πιερίδη: «Αν ήμουν μάνα αυτού του παιδιού...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Σοφία Παθέκα: Χωρισμός μετά από 21 χρόνια γάμου από τον Λεωνίδα Παπασταύρου

Τίτλους τέλους έβαλαν στο γάμο τους η γυμνάστρια Σοφία...

Σπύρος Μπιμπίλας – Αντέδρασε με τη δήλωση του Βλαδίμηρου Κυριακίδη: «Κρίνει χωρίς να ψάξει»

Τη διαφωνία του με τον συνάδελφό του Βλαδίμηρο Κυριακίδη...

Σπύρος Χατζηαγγελάκης – Κινήθηκε νομικά μετά την επίθεση που δέχτηκε από σκύλο: «Η ιδιοκτήτρια ούρλιαζε και φώναζε»

Σοκαρισμένος είναι ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης μετά από επίθεση που...

Μοίρασε τη δημοσίευση:


Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα