22.1 C
Serres

Μέγκι Ντρίο: «Λέτε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι να πάρει τη θέση της Ελένης Μενεγάκη;»

Date:

Την Μέγκι Ντρίο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Summer’s Cool και ο δημοσιογράφος Ισίδωρος Φίκαρης σε πρόσφατη βραδινή της έξοδο. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, το γνωστό μοντέλο κλήθηκε να σχολιάσει τόσο την προσπάθεια συναδέλφων της στον χώρο της υποκριτικής όσο και τις τηλεοπτικές προτάσεις της Ελίζαμπεθ Ελέτσι!

Πιο συγκεριμένα, όσον αφορά την προσπάθεια της Κάτιας Ταραμπάνκο και της Ειρήνη Στεργιανού στον χώρο της υποκριτικής, η Μέγκι Ντρίο σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν τα κατάφεραν στο χώρο της μόδας, οπότε πρέπει κάπου αλλού να τα καταφέρουν κάπως. Αυτό έχω να πω».

«Εσύ θα πήγαινες να δεις, ας πούμε, Τσέχωφ από την Ειρήνη Στεργιανού;» ρώτησε τότε ο ρεπόρτερ για να τοποθετηθεί το γνωστό μοντέλο ως εξής. «Κοίτα τώρα, η Ειρήνη είναι και φίλη μου και κάνει μια καλή προσπάθεια. Αλλά τώρα όχι και Τσέχωφ στην Ειρήνη Στεριανού! Νομίζω ότι μερικά πράγματα έχουν τη δική τους βαρύτητα».

«Δήλωσε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι ότι, ενώ έχει τηλεοπτικές προτάσεις, πάντα την τρώνε τα κυκλώματα της τηλεόρασης» σχολίασε, εν συνεχεία, ο ρεπόρτερ της καλοκαιρινής εκπομπής του ΣΚΑΪ με την Μέγκι Ντρίο να… βγάζει το «όπλο» της και να απαντά βιτριολικά. «Σιγά τις προτάσεις που θα έχει! Εντάξει, τώρα. Αλήθεια τώρα;».







«Εντάξει, και γω μπορώ να σηκωθώ και να πω ότι είχα 100 προτάσεις και «χθες με πήραν τηλέφωνο και δεν ήξερα πως να προλάβω να σηκώσω τις προτάσεις». Εντάξει, έχουμε την απώλεια της Ελένης Μενεγάκη. Λέτε να την βάλουν στη θέση της; Αλήθεια; Εμένα πάνελ, πάντως».

πηγή zappit.gr

LifeStyleΜέγκι Ντρίο: «Λέτε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι να πάρει τη θέση της Ελένης...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Σοφία Παθέκα: Χωρισμός μετά από 21 χρόνια γάμου από τον Λεωνίδα Παπασταύρου

Τίτλους τέλους έβαλαν στο γάμο τους η γυμνάστρια Σοφία...

Σπύρος Μπιμπίλας – Αντέδρασε με τη δήλωση του Βλαδίμηρου Κυριακίδη: «Κρίνει χωρίς να ψάξει»

Τη διαφωνία του με τον συνάδελφό του Βλαδίμηρο Κυριακίδη...

Σπύρος Χατζηαγγελάκης – Κινήθηκε νομικά μετά την επίθεση που δέχτηκε από σκύλο: «Η ιδιοκτήτρια ούρλιαζε και φώναζε»

Σοκαρισμένος είναι ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης μετά από επίθεση που...

Μοίρασε τη δημοσίευση:


Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα