25.4 C
Serres

Θεσσαλονίκη: “Κοιλιόδουλοι” διαρρήκτες άδειασαν καταψύκτη ψιλικατζίδικου – Βίντεο ντοκουμέντο

Date:

Διαρρήκτες με αδυναμία στις λιχουδιές χτύπησαν ψιλικατζίδικο στην περιοχή του Ευόσμου, στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα ο καταψύκτης του καταστήματος έχει βρεθεί στο στόχαστρο των διαρρηκτών πάνω από μία φορά.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που παρουσιάζει αποκλειστικά το LIVE NEWS, φαίνεται ο 35χρονος κατηγορούμενος και ο συνεργός του, να προσεγγίζουν τα ψυγεία του ψιλικατζίδικου στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης.

Με ακάλυπτα τα χαρακτηριστικά τους, πάνε πάνω από τους καταψύκτες. Η κάμερα ασφαλείας καταγράφει καρέ καρέ τις κινήσεις τους. Ο συνεργός με το καπέλο και το backpack μετακινεί την καρέκλα και ψάχνουν να βρουν με ποιο τρόπο θα καταφέρουν να διαρρήξουν τα ψυγεία.

Με απόλυτα ψύχραιμες και σίγουρες κινήσεις συνεχίζουν την προσπάθεια της διάρρηξης του καταψύκτη, ενώ μπροστά τους υπάρχει κίνηση στον δρόμο. Έξι λεπτά περνάνε μέχρι ο συνεργός να τραβήξει ένα κοντάρι για να σπάσει την κλειδαριά. Τότε, κάτι πέφτει στην αντίληψή τους και σκύβουν να μην τους δουν. Επιστρέφουν σύντομα στη δράση. Παλεύουν να βγάλουν τη μεταλλική ασφάλεια και όταν πια την πετάνε πίσω τους, βάζουν μία κούτα και αρχίζουν να αδειάζουν όλο τον καταψύκτη.

«Ήρθα στο μαγαζί και τα είδα όλα ανοιγμένα, πεταμένα στο έδαφος. Μου άδειασαν την κατάψυξη όλη. Κατεψυγμένα κρεατοειδή, πίτες χωριάτικες, πίτσες, πατάτες προτηγανισμένες… τα πάντα, ό,τι είχα. Αξίας 1.500€», είπε η ιδιοκτήτρια του ψιλικατζίδικου.

Καθ’ όλη τη διάρκεια έχουν το νου τους σε περαστικούς. Ξανασκύβουν πίσω από τα ψυγεία και περνάει μία παρέα δύο αγοριών. Σηκώνονται και συνεχίζουν το έργο τους.

«Μέχρι και φύλλο σφολιάτας, κανταΐφι… όλα τα πήρε, όλα, όλα. Πού τα πήγε; Και τα έβαζε και στα κιβώτια, ό,τι χωρούσε η τσάντα του. Την τρίτη φορά έφερε βοηθό γιατί ήξερε ότι είναι βαριά», πρόσθεσε η ιδιοκτήτρια.

Διέρρηξαν για τρίτη φορά το ίδιο ψιλικατζίδικο

Άλλες δύο φορές, ο ίδιος άνθρωπος φέρεται να έχει διαρρήξει τα ψυγεία του συγκεκριμένου ψιλικατζίδικου.

«Μέσα σε μία εβδομάδα ήρθε τρεις φορές. Πάλι προσπαθούσε να ανοίξει τα παγωτά, πάλι μου πήρε καμία δεκαριά παγωτά, εικοσαριά, δεν έδωσα έκταση, δεν ενημέρωσα καν την αστυνομία. Τη δεύτερη όμως, λείπανε αρκετά παγωτά πάλι και κατεψυγμένα, απλά δεν τα πήρε όλα. Και την τρίτη φορά τα αποτελείωσε, όλα τα πήρε, πήρε τα πάντα. Άδεια κατάψυξη ήρθα βρήκα».

Αφού πια φαίνεται να έχουν ολοκληρώσει το σχέδιό τους, μαζεύουν ένα κουτί με εργαλεία, την κούτα με τα κλοπιμαία και αποχωρούν μετά από 14 λεπτά.

«Ο κατηγορούμενός μου είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών», είπε ο Ιωάννης Μανδράου, δικηγόρος του κατηγορούμενου.

Ο 35χρονος κατηγορούμενος συνελήφθη και έχει πάρει προθεσμία να απολογηθεί.

πηγή thestival.gr

ΕλλάδαΑστυνομικάΘεσσαλονίκη: “Κοιλιόδουλοι” διαρρήκτες άδειασαν καταψύκτη ψιλικατζίδικου – Βίντεο ντοκουμέντο

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Σωρεία κακουργημάτων στο κύκλωμα εκβιαστών που εξάρθρωσε η Αστυνομία

Σωρεία κακουργημάτων περιλαμβάνονται στην δίωξη που άσκησε ο Εισαγγελέας...

Συνελήφθη διακινητής ετών 15 – Μετέφερε 9 πρόσφυγες, εκ των οποίων 7 ανήλικους

Ένας 15χρονος από τη Συρία συνελήφθη επειδή μετέφερε παράνομα...

Κάρυστος: Γνωστή ηθοποιός φέρεται να ξυλοκόπησε άγρια τον σύζυγό της σε δωμάτιο ξενοδοχείου

Απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Κάρυστο με μια γνωστή...

Εύβοια: Νεκρός 23χρονος ΑΜΕΑ από θερμοπληξία – Συνέλαβαν τους γονείς του

Κατέληξε το μεσημέρι της Κυριακής 14 Ιουλίου ένας 23χρονος,...

Μοίρασε τη δημοσίευση:


Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα