22.1 C
Serres

Βίαζε τη σύζυγό του και χτυπούσε τα τρία ανήλικα παιδιά τους

Date:

Χρειάστηκε να επέμβουν αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. για να συλλάβουν έναν 58χρονο που είχε κλειδωθεί στο σπίτι του σε χωριό του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας στην Φθιώτιδα, μετά την καταγγελία της συζύγου του ότι την βίαζε και χτυπούσε την ίδια και τα τρία ανήλικα παιδιά τους.

Το επεισόδιο που αναστάτωσε τη μικρή κοινωνία του χωριού συνέβη το βράδυ της Τετάρτης, όταν ο 58χρονος βγήκε εκτός εαυτού και άρχισε να φωνάζει και να πετάει διάφορα αντικείμενα, ένα από τα οποία τραυμάτισε ελαφρά στο πόδι την 12χρονη κόρη του.

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με την σύζυγό του, οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος έσπευσαν στο χωριό, όπου η γυναίκα κατήγγειλε ότι ο 58χρονος την χτυπούσε και την βίαζε, ενώ ξεσπούσε το μένος του και στα παιδιά. Αρχικά, ο φερόμενος ως δράστης αρνιόταν να βγει από το σπίτι, όμως τελικά συνελήφθη με επιχείρηση της Ο.Π.Κ.Ε., οι οποίοι ερεύνησαν το σπίτι και βρήκαν 148 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Ο 58χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας με κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία, βιασμό, πρόκληση σωματικής βλάνης και κατοχή ναρκωτικών και παραπέμφθηκε να απολογηθεί σήμερα στον ανακριτή. Η σύζυγός του δέχθηκε να φιλοξενηθεί το βράδυ της Τετάρτης μαζί με τα ανήλικα παιδιά τους σε προστατευόμενη δομή, αλλά δεν θέλησε να εγκατασταθεί η εφαρμογή του Panic Button στο κινητό της.

πηγή protothema.gr

ΕλλάδαΑστυνομικάΒίαζε τη σύζυγό του και χτυπούσε τα τρία ανήλικα παιδιά τους

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Σωρεία κακουργημάτων στο κύκλωμα εκβιαστών που εξάρθρωσε η Αστυνομία

Σωρεία κακουργημάτων περιλαμβάνονται στην δίωξη που άσκησε ο Εισαγγελέας...

Συνελήφθη διακινητής ετών 15 – Μετέφερε 9 πρόσφυγες, εκ των οποίων 7 ανήλικους

Ένας 15χρονος από τη Συρία συνελήφθη επειδή μετέφερε παράνομα...

Κάρυστος: Γνωστή ηθοποιός φέρεται να ξυλοκόπησε άγρια τον σύζυγό της σε δωμάτιο ξενοδοχείου

Απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Κάρυστο με μια γνωστή...

Εύβοια: Νεκρός 23χρονος ΑΜΕΑ από θερμοπληξία – Συνέλαβαν τους γονείς του

Κατέληξε το μεσημέρι της Κυριακής 14 Ιουλίου ένας 23χρονος,...

Μοίρασε τη δημοσίευση:


Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα