39.3 C
Serres

Στ. Κασσελάκης: Να απαντήσει ο κ. Χατζηδάκης αν οι αποφάσεις του είναι προς όφελος του λαού ή εξυπηρετούν μια χούφτα ιδιώτες

Date:

Το ερώτημα, γιατί ο Κωστής Χατζηδάκης «δεν λογοδοτεί στον ελληνικό λαό για τις πρόσφατες απώλειες 1,567 δισ. ευρώ» από τις 7 εκποιήσεις Συμμετοχών του Δημοσίου τους τελευταίους 6 μήνες, θέτει ο Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αναφέρει ότι ο υπουργός πρέπει «να απαντήσει επιτέλους, αν οι αποφάσεις του είναι προς όφελος του ελληνικού λαού που υπηρετεί ή εξυπηρετούν μια χούφτα ιδιώτες».

Αναλυτικά η ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ:

«Γιατί δημιουργείτε ιδιωτική τράπεζα με δημόσιο χρήμα; Απαντούν: “Syriza Bank” και “Βαρουφάκης”.

Γνωστή η καραμέλα της προπαγάνδας.

Ο κ. Χατζηδάκης έχει προκληθεί -στοιχειοθετημένα- από προχθές να απαντήσει γιατί προχώρησε εργολαβικά σε 7 εκποιήσεις Συμμετοχών του Δημοσίου τους τελευταίους 6 μήνες.







Ενώ δεν αρνείται την απώλεια 1,567 δισ. ευρώ από τις αποφάσεις του μέσα σε έναν χρόνο, σπεύδει -μέσω τρίτων- να επιτεθεί για το θέμα της τράπεζας Αττικής που προσθέτει άλλες τόσες απώλειες χωρίς προοπτική εσόδων του Δημοσίου στο μέλλον από τα κέρδη της τράπεζας. Γράφεται στον Τύπο ότι η κυβέρνηση δεν σκοπεύει να κρατήσει την τράπεζα αλλά να την πουλήσει σε ιδιώτες μετά από απώλεια 800 εκατομμυρίων ευρώ του Δημοσίου, δηλαδή χρημάτων των Ελλήνων φορολογουμένων.

Γιατί, λοιπόν, ο κ. Χατζηδάκης δεν λογοδοτεί στον ελληνικό λαό για τις πρόσφατες απώλειες 1,567 δισ. ευρώ από την απώλεια συμμετοχής του Δημοσίου από τη ΔΕΗ (16,8%), τα ΕΛΠΕ (4%), την Εθνική Τράπεζα (22%), την Aegean (11,5%), την Alpha Bank (9%), την Πειραιώς (27%) και το Αεροδρόμιο Αθηνών (30%);

Ας αφήσει την προπαγάνδα και να απαντήσει επιτέλους, αν οι αποφάσεις του είναι προς όφελος του ελληνικού λαού που υπηρετεί ή εξυπηρετούν μια χούφτα ιδιώτες».

πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

ΠολιτικήΣτ. Κασσελάκης: Να απαντήσει ο κ. Χατζηδάκης αν οι αποφάσεις του είναι...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Ερώτηση στη Βουλή του Αλ. Χαρίτση για «κυβερνητικό αλαλούμ με τις επιδοτήσεις στο ρεύμα»

Ερώτηση προς τους υπουργούς Οικονομίας και Οικονομικών, και Περιβάλλοντος...

Η Άννα Διαμαντοπούλου ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής

Η 'Αννα Διαμαντοπούλου ανακοίνωσε σήμερα την υποψηφιότητά της για...

Μοίρασε τη δημοσίευση:


Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα