25.4 C
Serres

Κόνι Μεταξά για Φαίη Σκορδά: «Στο πρωινό δεν ταίριαζα, δεν μου έβγαινε, δεν μας βγήκε»

Date:

Η Κόνι Μεταξά συνάντησε τη Νάνσυ Παραδεισανού στη διαδικτυακή εκπομπή που παρουσιάζει στο Youtube και μίλησε για όλα με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η νεαρή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην τηλεοπτική της εμπειρία και την συνεργασία που είχε με την Φαίη Σκορδά στο Πρωινό του ΑΝΤ1 πριν από λίγα χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, η Κόνι Μεταξά εκμυστηρεύτηκε αρχικά πως «γενικά στην τηλεόραση έχω περάσει πολύ ωραία! Στο MEGA Star πέρασα υπέροχα, πέρασα πάρα πολύ ωραία με τον Αντώνη Δημητριάδη. Ήταν τέλεια. Εντάξει, τώρα, στο Πρωινό δεν ταίριαζα! Δεν μπορείς να κάνεις πρωινό άμα δεν έχεις ιδέα, ρε φίλε. Δεν μπορείς».

«Ναι, μου το πρότειναν να είμαι στο πρωινό και εγώ τους είπα «βάλτε με να κάνω ότι θέλετε, εκτός από πάνελ». Μετά όμως, έτσι όπως διαμορφώθηκε η εκπομπή, δεν χωρούσε να μπει κάτι άλλο και με είχαν πάρει οι άνθρωποι οπότε κάπου έπρεπε να με βάλουν. Εντάξει, δεν μου ταίριαζε. Δεν μου έβγαινε, δεν μας βγήκε».







«Το gossip στην τηλεόραση δεν μου αρέσει γιατί δεν το ξέρω, δεν τα παρακολουθώ. Στο σπίτι δεν έχω τηλεόραση, έχω μόνο Netflix. Ούτε στα sites θα μπω οπότε δεν ξέρω τίποτα για τα gossip» συμπλήρωσε, ακόμα, η Κόνι Μεταξά στη νέα διαδικτυακή της συνέντευξη.

πηγή zappit.gr

LifeStyleΚόνι Μεταξά για Φαίη Σκορδά: «Στο πρωινό δεν ταίριαζα, δεν μου έβγαινε,...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Σοφία Παθέκα: Χωρισμός μετά από 21 χρόνια γάμου από τον Λεωνίδα Παπασταύρου

Τίτλους τέλους έβαλαν στο γάμο τους η γυμνάστρια Σοφία...

Σπύρος Μπιμπίλας – Αντέδρασε με τη δήλωση του Βλαδίμηρου Κυριακίδη: «Κρίνει χωρίς να ψάξει»

Τη διαφωνία του με τον συνάδελφό του Βλαδίμηρο Κυριακίδη...

Σπύρος Χατζηαγγελάκης – Κινήθηκε νομικά μετά την επίθεση που δέχτηκε από σκύλο: «Η ιδιοκτήτρια ούρλιαζε και φώναζε»

Σοκαρισμένος είναι ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης μετά από επίθεση που...

Μοίρασε τη δημοσίευση:


Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα