39.3 C
Serres

Βίντεο από την αποβίβαση της ντροπής στον Μπάλο – Με ανθρώπινη «αλυσίδα» και το νερό ως στον λαιμό μετέφεραν τις αποσκευές

Date:

Εικόνες ντροπής κατέγραψαν με τα κινητά τους τηλέφωνα τουρίστες κατά τη διάρκεια της αποβίβασής τους από ημερόπλοιο στον Μπάλο των Χανίων, όταν αναγκάστηκαν να μπουν στο νερό, προκειμένου να κατέβουν για να δουν μια από τις ομορφότερες παραλίες παγκοσμίως!

Μάλιστα, σε νέο βίντεο, που «ήρθε στο φως της δημοσιότητας», οι τουρίστες καταγράφονται να έχουν φτιάξει ανθρώπινη αλυσίδα μέσα στη θάλασσα, ώστε να μεταφέρουν τις αποσκευές τους στη στεριά. Το πλοίο, ελλείψει κάποιας πλωτής εξέδρας, για να μην προσαράξει στην παραλία αναγκάζεται να αφήνει τους τουρίστες μέσα στο νερό και όχι στην ακτή.

Αυτό σημαίνει ότι οι τουρίστες είναι αναγκασμένοι να διανύουν τα τελευταία μέτρα του… ταξιδιού τους, μεταφέροντας τις αποσκευές τους μέσα στα νερά, ενώ εκ των πραγμάτων από την προσέγγιση στην παραλία αποκλείονται οι πιο ηλικιωμένοι αλλά και τα μικρά παιδιά.

Έτοιμη η πλωτή εξέδρα

Μέσα στο Σαββατοκύριακο, πάντως, αναμένεται να μεταφερθεί και να εγκατασταθεί η πλωτή εξέδρα, στην οποία θα αποβιβάζουν τα ημερόπλοια στον Μπάλο, σύμφωνα με το flashnews.

Μετά την απόφαση του υπουργού Ναυτιλίας, Χρήστου Στυλιανίδη, με την οποία ακύρωσε προηγούμενη δική του απόφαση, επαναφέροντας την έγκριση για την τοποθέτηση πλωτής εξέδρας στον Μπάλο, η εξέδρα που ήδη υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια είναι έτοιμη για να μεταφερθεί και τοποθετηθεί σε κατάλληλο σημείο.







Η αδειοδοτημένη πλωτή εξέδρα, που τώρα είναι στο λιμάνι της Κισάμου, εντός του Σαββατοκύριακου θα μεταφερθεί στον Μπάλο από την «Κοινοπραξία Ναυτικών Εταιρειών Κρητικές Ημερήσιες Κρουαζιέρες», στο όνομα της οποίας δόθηκε η έγκριση προκειμένου – όπως ανακοίνωσε η εταιρεία Cretan Daily Cruises – από την ερχόμενη Δευτέρα, 15/7, να γίνεται κανονικά και με ασφάλεια η αποβίβαση και επιβίβαση των επισκεπτών, όπως γινόταν και τα προηγούμενα χρόνια.

Βίντεο από την αποβίβαση της ντροπής στον Μπάλο – Με ανθρώπινη «αλυσίδα» και το νερό ως στον λαιμό μετέφεραν τις αποσκευές

«Άμεση η αντίδραση», λέει το υπουργείο Ναυτιλίας

Πηγές του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής τόνιζαν ότι η αντίδραση στο πρόβλημα που προέκυψε ήταν άμεση. Όπως τονίζεται χαρακτηριστικά, από χθες εγκρίθηκε η κατασκευή πλωτής εξέδρας, με σκοπό τη χρήση της για την πρόσδεση σκαφών στο πλαίσιο της δραστηριοποίησης πλοίων αναψυχής και τουριστικών ημερόπλοιων.

πηγή newsbeast.gr

ΕλλάδαΒίντεο από την αποβίβαση της ντροπής στον Μπάλο – Με ανθρώπινη «αλυσίδα»...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Έδεσσα: Θλίψη για την 27χρονη Νατάσα -Καλό ταξίδι …

Μια κοπέλα μόλις 27 ετών άφησε σήμερα την τελευταία...

Μηνυτήρια αναφορά για το κύκλωμα εκβιαστών από τον Ν. Χαρδαλιά: Το απόστημα θα σπάσει

Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε σήμερα στην εισαγγελέα...

Αύριο και την Πέμπτη οι υψηλότερες θερμοκρασίες – Πότε θα υποχωρήσει ο υδράργυρος

Οι θερμές αέριες μάζες από τις ακτές της βόρειας...

Μοίρασε τη δημοσίευση:


Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα