30.9 C
Serres

«Ασημένια» η Μακρή στα 10χλμ. νέων γυναικών

Date:

Το δεύτερο μετάλλιό της πανηγυρίζει η ελληνική ομάδα που μετέχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μαραθώνιας κολύμβησης Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων-Κορασίδων, το οποίο διεξάγεται στη Βιέννη. Και αυτό γιατί, μετά το χρυσό μετάλλιο του Κωνσταντή Χουρδάκη στα 5 χιλιόμετρα των παίδων, η Γεωργία Μακρή κατέκτησε σήμερα (13/7) την δεύτερη θέση στα 10 χιλιόμετρα των νέων γυναικών.

Η 18χρονη πρωταθλήτρια ήταν από την αρχή στο γκρουπ των πρωτοπόρων, ενώ μετά τα μισά του αγώνα βρέθηκε στην δεύτερη θέση «καταδιώκοντας» την Κλεμάνς Κοκορντανό, η οποία πήρε την πρωτοπορία από το ξεκίνημα. Τελικά η 19χρονη Γαλλίδα τερμάτισε πρώτη, αφήνοντας μόλις 11 εκατοστά του δευτερολέπτου πίσω της τη Μακρή, η οποία, πάντως, έκανε στον εαυτό της ένα πολύ καλό… δώρο για τα γενέθλιά της, τα οποία γιόρτασε χθες (σ.σ. είναι γεννημένη στις 12 Ιουλίου 2006).







Η Κοκορντανό ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στα 10 χιλιόμετρα σε 2 ώρες 09:51.60, ενώ η Μακρή ολοκλήρωσε την προσπάθειά της σε 2 ώρες 09:51.71. Την τριάδα του βάθρου συμπλήρωσε η Ιταλίδα Κιάρα Σαντζούλο με επίδοση 2:11:06.67, ενώ στο αγώνισμα, στο οποίο τερμάτισαν 24 κολυμβήτριες, υπήρχε και δεύτερη ελληνική συμμετοχή, με την Καλλιόπη Κανόγκα να κατατάσσεται 13η με χρόνο 2 ώρες 13:14.35.

Αθλητικά«Ασημένια» η Μακρή στα 10χλμ. νέων γυναικών

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Παρίσι 2024: Αποκλείστηκαν 3.570 ύποπτα άτομα

Οι Αρχές της Γαλλίας απέκλεισαν από τους Ολυμπιακούς και...

ΑΕΚ: «Κλείδωσε» η ώρα για το πρώτο παιχνίδι του Conference League στην OPAP Arena

Η ΑΕΚ συνεχίζει την καλοκαιρινή της προετοιμασία, ενόψει και...

Παρίσι 2024: Μια από τις πρόβες της Τελετής Έναρξης ορίστηκε για τις 16 Ιουλίου

Η πρόβα της Τελετής Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του...

H UEFA ανακοίνωσε τους διαιτητές για τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ

H UEFA έκανε γνωστούς τους διαιτητές για τα πρώτα...

Μοίρασε τη δημοσίευση:


Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα