39.3 C
Serres

Γιώργος Γαλίτης – Άρτεμις Ματαφιά: Έρωτας και συγκατοίκηση μαζί

Date:

Μπορεί να επιλέγουν να κρατούν και οι δυο μακριά από τη δημοσιότητα την προσωπική τους ζωή, επί σειρά ετών, ωστόσο ο Γιώργος Γαλίτης και η Άρτεμις Ματαφιά φαίνεται πως είναι ζευγάρι και μάλιστα μένουν κάτω από την ίδια στέγη στην καρδιά της Αθήνας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη στη Real life, ο δημοφιλής ηθοποιός και η γοητευτική ερμηνεύτρια συνδέονται με μια σχέση ζωής την οποία και δεν προβάλλουν προς τα έξω. Χαμηλών τόνων και οι δυο, προτιμούν να εκφράζονται μέσα από την επαγγελματική και επιτυχημένη τους διαδρομή. Ο Γιώργος Γαλίτης και η Άρτεμις Ματαφιά φαίνεται πως είναι πολύ αγαπημένοι και μάλιστα μένουν κάτω από την ίδια στέγη στο Γκάζι.

«Είναι μαζί εδώ και καιρό αλλά δεν επιθυμούν να προβάλλουν τα προσωπικά τους» επισημαίνει πηγή από τον καλλιτεχνικό χώρο στην εφημερίδα για το ζευγάρι που φέρεται να έχει ανανεώσει πλήρως ο έρωτας.







Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η σχέση τους βασίζεται στην αλληλοεκτίμηση και στον σεβασμό ενώ συνεργάστηκαν πρόσφατα τόσο θεατρικά, στην παράσταση «Το καρναβάλι των ζώων» όπου ο Γιώργος Γαλίτης έγραφε τα κείμενα και η Άρτεμις Ματαφιά βρισκόταν στη σκηνή, όσο και μουσικά παρουσιάζοντας ένα τραγούδι, σε στίχους του ηθοποιού και ερμηνεία της τραγουδίστριας, αφιερωμένο στη μνήμη των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη.

πηγή zappit.gr

LifeStyleΓιώργος Γαλίτης – Άρτεμις Ματαφιά: Έρωτας και συγκατοίκηση μαζί

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Φινάλε μετά από 11 χρόνια για το “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” -video

Αυλαία έριξε το βράδυ της Κυριακής, 14 Iουλίου, η...

Shannen Doherty: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός των συμπρωταγωνιστών της στη σειρά «Beverly Hills»

Οι συμπρωταγωνιστές της Σάνεν Ντόχερτι (Shannen Doherty) στη θρυλική...

Πέθανε η Shannen Doherty σε ηλικία 53 χρονών

Σε ηλικία 53 ετών έφυγε από τη ζωή η...

Μοίρασε τη δημοσίευση:


Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα