38.6 C
Serres

Γυναικοκτονία στην Αμφιλοχία: Βουβός πόνος στην κηδεία της 36χρονης Αρετής, τραγικές φιγούρες τα παιδιά και οι γονείς της

Date:

Το τελευταίο αντίο στην 36χρονη Αρετή που δολοφονήθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της στην Αμφιλοχία είπαν συγγενείς και φίλοι, σε μια ακόμη γυναικοκτονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Ο πόνος ήταν ανείπωτος στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στην Αμφιλοχία το απόγευμα της Δευτέρας (15/07/2024), όπου έγινε η κηδεία της Αρετής, μητέρας δυο ανήλικων παιδιών τη ζωή της οποίας στέρησε ο ίδιος τους ο πατέρας και κατόπιν αυτοκτόνησε.

Η κόρη και ο γιος της καθώς και οι γονείς της, τραγικές φιγούρες αυτού του ασύλληπτου δράματος που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, αδυνατούν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε και αποχαιρετούν για πάντα το αγαπημένο τους πρόσωπο.

Στο πλευρό της οικογένειας συγγενείς, φίλοι και συντοπίτες για να πουν το τελευταίο «αντίο» στη νέα γυναίκα που δολοφονήθηκε με καραμπίνα από τα χέρια του εν διαστάσει συντρόφου της.

Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκονται τα παιδιά που στερούνται πρόωρα τη μητρική φροντίδα ενώ θα κουβαλούν για πάντα το βαρύ φορτίο της διπλής απώλειας που σημειώθηκε με τον πλέον φρικτό τρόπο.







Το χρονικό της φρίκης

Ο κουμπάρος του ζευγαριού στην Αμφιλοχία περιγράφει καρέ καρέ τα τελευταία λεπτά πριν την γυναικοκτονία. Πριν ο εν διαστάσει σύζυγος σκοτώσει την Αρετή και στη συνέχεια αυτοκτονήσει. Μάλιστα σύμφωνα με το Star είπε πως ο δράστης απείλησε και τον ίδιο με την καραμπίνα. Άλλωστε ήταν ο πρώτος που αντίκρισε όταν έφτασε στο σπίτι. Τα λεπτά που ακολούθησαν ήταν δραματικά. Ο κουμπάρος προσπαθούσε να σταματήσει τον 42χρονο. Ακόμα και οι γείτονες άκουγαν τις φωνές.

Ο κουμπάρος του ζεύγους αναφέρει στην κατάθεσή του για την απειλή που δέχθηκε: «Του ξαναείπα: «Τι πας να κάνεις;». Τότε έστρεψε το όπλο προς το μέρος μου και με απείλησε. ΕΣτάθηκε από το παράθυρο του συνοδηγού και από εκεί έριξε τον δεύτερο πυροβολισμό προς την Αρετή.

Στη συνέχεια τον είδα να πηγαίνει προς το ασημί αυτοκίνητο που είναι έξω από το σπίτι και δευτερόλεπτα αργότερα άκουσα τον πυροβολισμό. Τα έχασα και έτρεξα προς το αστυνομικό τμήμα».

πηγή newsit.gr

ΕλλάδαΓυναικοκτονία στην Αμφιλοχία: Βουβός πόνος στην κηδεία της 36χρονης Αρετής, τραγικές φιγούρες...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Ξάνθη: Ένα πρωτότυπο ηλιακό γλυπτό και το παιχνίδι της σκιάς στα σοκάκια της παλιάς πόλης

 Κάθε πρωί, από τον Απρίλιο μέχρι τον Αύγουστο, η...

Το φαινόμενο του Ιπτάμενου Ολλανδού καταγράφηκε στην Κέρκυρα – Η εξήγηση Κολυδά

Για το φαινόμενου του «Ιπτάμενου Ολλανδού» που καταγράφηκε στην...

Κάρυστος: Γνωστή ηθοποιός φέρεται να ξυλοκόπησε άγρια τον σύζυγό της σε δωμάτιο ξενοδοχείου

Απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Κάρυστο με μια γνωστή...

Έκτακτα μέτρα για την προστασία των εργαζομένων λόγω καύσωνα

Μέτρα προστασίας της υγείας των δημοσίων υπαλλήλων ενεργοποιεί το...

Μοίρασε τη δημοσίευση:


Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα