39.3 C
Serres

Κάρυστος: Ο πρώην σύζυγος της Φαίης Ζαφειράκου διαψεύδει τα δημοσιεύματα περί ξυλοδαρμού του – “Δεν έγινε τίποτα”

Date:

Μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook έκανε ο στιχουργός Ανδρέας Κομπόσης, μετά τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος του από την ηθοποιό, Φαίη Ζαφειράκου.

Ο ίδιος κάνει λόγο για «φαιδρά» δημοσιεύματα και ποζάρει με την πρώην σύντροφό του, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα παιδί, το οποίο είναι σήμερα 12 ετών.

«Καλημέρα. Στο πλαίσιο των φαιδρών δημοσιευμάτων, η απάντησή μας σήμερα το πρωί από την παραλία. Καλά μπάνια και καλές διακοπές σε όλες και όλους», έγραψε ο στιχουργός.

Κάρυστος: Ο πρώην σύζυγος της Φαίης Ζαφειράκου διαψεύδει τα δημοσιεύματα περί ξυλοδαρμού του – “Δεν έγινε τίποτα”
Κάρυστος: Ο πρώην σύζυγος της Φαίης Ζαφειράκου διαψεύδει τα δημοσιεύματα περί ξυλοδαρμού του – “Δεν έγινε τίποτα”

«Δεν έγινε τίποτα από αυτά που γράφονται. Απλά υπήρξε ένας θόρυβος στο δωμάτιο και κάποιος κάλεσε την αστυνομία. Απλά πήγαμε στην αστυνομία, δώσαμε κάποιες εξηγήσεις και φύγαμε. Αυτό έγινε, τίποτα παραπάνω», δήλωσε στο TLIFE o Ανδρέας Κομπόσης.

Οι πληροφορίες από την αστυνομία ανέφεραν νωρίτερα πως η ηθοποιός που συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά «Της αγάπης μαχαιριά», στο πλευρό του Κώστα Σόμμερ, συνελήφθη χθες, Δευτέρα 15/7, στην Κάρυστο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ήταν μεθυσμένη, επιτέθηκε στον πρώην σύντροφό της, ενώ χαστούκισε και το παιδί τους, με αποτέλεσμα ο 57χρονος άντρας να καλέσει την Αστυνομία.







Οι τρεις τους παραθέριζαν μαζί στην Κάρυστο καθώς, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, παρά το γεγονός ότι το ζευγάρι είχε χωρίσει, διατηρούσε καλές σχέσεις και θέλησαν να κάνουν διακοπές μαζί για το παιδί τους. Το άγριο επεισόδιο έγινε μέσα σε διαμέρισμα που νοίκιαζαν για τις διακοπές τους.

Ειδικότερα, ο 57χρονος υπέβαλε χθες μήνυση σε βάρος της πρώην συντρόφου του για ενδοοικογενειακή απειλή και ενδοοικογενειακή βία. Οι πράξεις που κατήγγειλε έλαβαν χώρα στις 14/07/2024, γύρω τις 23:45 το βράδυ, στην Κάρυστο Ευβοίας, σε βάρος του μηνυτή και του ανήλικου παιδιού τους.

Η 38χρονη ηθοποιός συνελήφθη τα ξημερώματα στις 04:05 περίπου τη Δευτέρα 15/07/2024 στην Κάρυστο και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Επιπλέον, στο θύμα χορηγήθηκε έγγραφο με πληροφορίες και οδηγίες, προκειμένου να λάβει, εάν το επιθυμεί, τη δέουσα ηθική συμπαράσταση και την αναγκαία υλική συνδρομή από τους αρμόδιους φορείς.

Εκείνος δήλωσε ρητά ότι δεν επιθυμεί να μεταβεί σε δομή για περαιτέρω συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη και ότι επιθυμούσε να παραμείνει στην οικία του. Δήλωσε επίσης ρητά ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη της δράστιδας.

Τέλος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν επιθυμούσε να χορηγηθεί στον ίδιο ή στον 12χρονο γιο του κωδικός για την πρόσβαση στην εφαρμογή panic button.

LifeStyleΚάρυστος: Ο πρώην σύζυγος της Φαίης Ζαφειράκου διαψεύδει τα δημοσιεύματα περί ξυλοδαρμού...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Φινάλε μετά από 11 χρόνια για το “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” -video

Αυλαία έριξε το βράδυ της Κυριακής, 14 Iουλίου, η...

Shannen Doherty: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός των συμπρωταγωνιστών της στη σειρά «Beverly Hills»

Οι συμπρωταγωνιστές της Σάνεν Ντόχερτι (Shannen Doherty) στη θρυλική...

Πέθανε η Shannen Doherty σε ηλικία 53 χρονών

Σε ηλικία 53 ετών έφυγε από τη ζωή η...

Κόλαφος ο Μανούσος Μανουσάκης: «Είναι τραγικό γιατί σήμερα δεν έχει καμία αίγλη, καμία ισχύ, κανέναν σεβασμό»

Ο Μανούσος Μανουσάκης βρέθηκε καλεσμένος του Δημήτρη Κοτταρίδη, το...

Μοίρασε τη δημοσίευση:


Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα