25.4 C
Serres

Φαίη Ζαφειράκου στον Alpha μετά τα δημοσιεύματα για ξυλοδαρμό: «Δεν χτύπησα κανένα, βάλλομαι πάρα πολύ»

Date:

Όπως έχει γίνει γνωστό από το πρωί, η Φαίη Ζαφειράκου οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα στην Κάρυστο για ενδοοικογενειακή απειλή και βία σε βάρος του πρώην συζύγου της, Ανδρέα Κομπόση. Έκτοτε ακολούθησε κοινή τους φωτογραφία δείχνοντας πως όλα είναι μία χαρά μεταξύ τους και διαψεύδοντας πως υπήρξε περιστατικό ξυλοδαρμού, αλλά και οι δηλώσεις της Φαίη Ζαφειράκου στον ΣΚΑΙ. Η ηθοποιός κι ο πρώην σύζυγό της παραχώρησαν δηλώσεις και στο κεντρικό δελτίο του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ.

«Δεν χτύπησα κανέναν. Εμείς πήγαμε μαζί διακοπές ως είθισαι κάθε χρόνο με το παιδί άσχετα που είμαστε χωρισμένοι. Εγώ αυτή τη στιγμή βάλλομαι πάρα πολύ. Σκέψου ότι ο Ανδρέας ανέβασε φωτογραφία και από το πρωινό μπάνιο που αναγκαστικά πήγαμε για το παιδί για να μην του χαλάσουμε τις διακοπές γιατί αρκετά χαλάστηκαν οι δικές μας. Και δεν ισχύει αυτό το πράγμα πως να σου πω» είπε η Φαίη Ζαφειράκου.

«Οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία λόγω θορύβου. Όχι ότι έγινε κάτι. Δώσαμε κάποιες εξηγήσεις στην αστυνομία και κυρίως η Φαίη και μετά αφέθηκε ελεύθερη και τελείωσε η ιστορία εκεί. Τώρα από κάπου έχει διαρρεύσει όλο αυτό το πράγμα κι έγινε η τρίχα τριχιά. Η Φαίη θα έπρεπε να ήταν μέσα αν ίσχυαν όλα αυτά. Είναι εδώ μία χαρά δίπλα μου και κάνουμε μπάνιο. Σαν ζευγάρι έστω και πρώην ζευγάρι διαφωνούμε και πολλές φορές δεν είναι τόσο ακραίο το πράγμα όπως αυτά που γράφτηκαν. Είμαστε μία χαρά» δήλωσε ο Ανδρέας Κομπόσης.







Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Ανδρέας Κομπόσης έχει ενημερωθεί για τη δυνατότητα να μεταφερθεί σε δομή και να χορηγηθεί τόσο στον ίδιο όσο και στο παιδί panic button, αλλά το αρνήθηκε. Έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία κι η υπόθεση θα ακολουθήσει τη δικαστική οδό.

πηγή zappit.gr

LifeStyleΦαίη Ζαφειράκου στον Alpha μετά τα δημοσιεύματα για ξυλοδαρμό: «Δεν χτύπησα κανένα,...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Σοφία Παθέκα: Χωρισμός μετά από 21 χρόνια γάμου από τον Λεωνίδα Παπασταύρου

Τίτλους τέλους έβαλαν στο γάμο τους η γυμνάστρια Σοφία...

Σπύρος Μπιμπίλας – Αντέδρασε με τη δήλωση του Βλαδίμηρου Κυριακίδη: «Κρίνει χωρίς να ψάξει»

Τη διαφωνία του με τον συνάδελφό του Βλαδίμηρο Κυριακίδη...

Σπύρος Χατζηαγγελάκης – Κινήθηκε νομικά μετά την επίθεση που δέχτηκε από σκύλο: «Η ιδιοκτήτρια ούρλιαζε και φώναζε»

Σοκαρισμένος είναι ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης μετά από επίθεση που...

Μοίρασε τη δημοσίευση:


Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα