29.3 C
Serres

ΕΓΕ Σερρών: “Όχι στη συνεχή υποβάθμιση και την τραγική απαξίωση της λειτουργίας του Νοσοκομείου”

Date:

Η Ένωση Γυναικών Ελλάδας Παράρτημα Σερρών στηρίζει με ανακοίνωση της τον δίκαιο αγώνα των γιατρών του Γ. Ν. Νοσοκομείου.
Όπως υπογραμμίζει σε σχετικό δελτίο τύπου οι γιατροί έχοντας δώσει ένα τιτάνιο αγώνα απέναντι στις τραγικές ελλείψεις και τις αρρυθμίες
στις πρωτοφανείς ανάγκες που παρουσιάστηκαν στην εποχή της πανδημίας, σήμερα αντιμετωπίζονται με περιφρόνηση και τρόπο απαξιωτικό στα επείγοντα αιτήματα τους.

  • Τονίζει μάλιστα πώς Νοσοκομείο Σερρών που εγκαινιάστηκε στις 8 Νοεμβρίου του 2023 επί πρωθυπουργίας του Κώστα Σημίτη έχοντας έναν άρτιο εξοπλισμό και στελεχωμένο με ικανό νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό σήμερα βιώνει μία από τις χειρότερες μέρες του.
  • Η ΕΓΕ Σερρών αναφέρεται ακόμη σε κρίσιμα ζητήματα του δημόσιου συστήματος υγείας και τάσσεται υπέρ του αγώνα των εργαζομένων να διατηρηθεί ο δημόσιος χαρακτήρας του, ώστε να μη μετατραπούν τα νοσοκομεία σε ΝΠΙΔ .

Για όλους του παραπάνω λόγους, καταλήγει η ανακοίνωση της ΕΓΕ Σερρών, τάσσεται δίπλα και ενεργά στην κινητοποίηση της Πέμπτης 18 Ιουλίου στην Πλατεία Ελευθερίας, υπέρ της ικανοποίησης εδώ και τώρα των δικαίων αιτημάτων των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Σερρών και κατά της συνεχούς υποβάθμισης της λειτουργίας του!

ΣέρρεςΕΓΕ Σερρών: "Όχι στη συνεχή υποβάθμιση και την τραγική απαξίωση της λειτουργίας...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Σέρρες: Για να μην έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις, απαραίτητος ο τεχνικός έλεγχος του αυτοκινήτου -video

Ο τεχνικός έλεγχος του αυτοκινήτου πριν από ένα ταξίδι...

Διευθυντής ΔΕΥΑΣ: Πολλές από τις βλάβες, δεν οφείλονται στη ΔΕΥΑΣ- video

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Σερρών συνεχίζει να προσφέρει...

Σέρρες: Ντοκιμαντέρ για τη διατήρηση και ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς του Προμαχώνα

Η υλοποίοηση του Προγράμματος LEADER για τον Πολιτιστικό Σύλλογο...

Μοίρασε τη δημοσίευση:


Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα