33.7 C
Serres

Σέρρες: Σε 24 ώρες κάηκαν δυο φορτηγά – Είχαν σηκωμένες καρότσες και έκοψαν το δίκτυο ηλεκτροδότησης- video

Date:

Σε φορτηγό που είχε  σηκωμένη την ανατροπή  και ακούμπησε σε κεντρικό κορμό δικτύου μέσης τάσης με αποτέλεσμα να προκληθεί ισχυρό βραχυκύκλωμα από το κόψιμο του καλωδίου, οφείλεται η μεγάλη διακοπή ηλεκτροδότησης που  σημειώθηκε κατά την διάρκεια των απογευματινών ωρών της Τετάρτης 17 Ιουλίου 2024 σε τμήματα της πόλης των Σερρών, στη ΒΙ.ΠΕ  καθώς και στα χωριά Λευκώνας, Χριστός και Μετόχι.

Το σημείο που προκλήθηκε η βλάβη ήταν κοντά στο κυνοκομείο και  ξέσπασε  φωτιά στη γύρω περιοχή ,  η οποία κατασβήστηκε γρήγορα χάριν  στην έγκαιρη επέμβαση της πυροσβεστικής. Σύμφωνα με τον Διευθυντή του ΔΕΔΔΗΕ  κ. Δημήτρη Πολυμέρη τα συνεργεία κατόρθωσαν να δώσουν ρεύμα στους καταναλωτές εως τις 6.45 μμ.

Ενώ πριν ακόμη συμπληρωθεί 24ωρο,  ένα ακόμη παρόμοιο περιστατικό  δηλαδή,  φορτηγό με σηκωμένη καρότσα στην Κοίμηση Σερρών αυτή τη φορά  έκοψε  καλώδια από το δίκτυο ηλεκτροδότησης με αποτέλεσμα να προκληθεί διακοπή ρεύματος στα χωριά Κοίμηση, Ποντισμένο, Γόνιμο και Μεγαλοχώρι του Δήμου Ηράκλειας. Το φορτηγό κάηκε ολοσχερών και ευτυχώς  ο  οδηγός πρόλαβε να το εγκαταλείψει γρήγορα. 

Ο κ. Πολυμέρης  εφιστά την προσοχή των πολιτών καθώς με απερίσκεπτες ενέργειες βάζουν σε κίνδυνο την ίδια τους την ζωή αλλά παράλληλα προκαλούν και μεγάλες βλάβες στο δίκτυο διανομής ηλεκτρικής ενέργειας. Και στις δύο περιπτώσεις θα επιβληθούν τα ανάλογα πρόστιμα .







ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 

ΣέρρεςΣέρρες: Σε 24 ώρες κάηκαν δυο φορτηγά - Είχαν σηκωμένες καρότσες και...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Το Εργαστηριακό Κέντρο Σερρών στη Σλοβενία – Στο πλαίσιο υλοποίησης προγράμματος Erasmus+ (ΦΩΤΟ)

Στο πλαίσιο υλοποίησης προγράμματος Erasmus+, Δράση ΚΑ210 (Συμπράξεις συνεργασίας...

Μεγάλο το ενδιαφέρον για τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Σερρών- Νέος βρεφικός σταθμός στο Σκούταρι -video

 Την αναστολή λειτουργίας  των παιδικών σταθμών Λευκώνα και Κάτω...

Ν. Σούλι Σερρών: Με λαμπρότητα εορτάστηκε η μνήμη της Αγίας Μαρίνας -video

Με λαμπρότητα εορτάστηκε η μνήμη της Αγίας Μαρίνας στο...

Μοίρασε τη δημοσίευση:


Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα