26.5 C
Serres

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά αυτό που όλοι ξέρουμε»

Date:

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά αυτό που όλοι ξέρουμε», σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν προτίθεται να κάνει τίποτα ουσιαστικό για την ακρίβεια. Ούτε στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, όπου δήλωσε κυνικά απλός παρατηρητής, ούτε στο ρεύμα, όπου ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί καν το ύψος της επιδότησης για έναν μόνο μήνα», αναφέρει και συνεχίζει: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει να ψεύδεται για την κατάσταση του σιδηροδρόμου, ενώ μόλις προχθές τρένο συγκρούστηκε με βράχια θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή εκατοντάδων επιβατών. Οι αστειότητες περί “τετραετίας των εγκαινίων” και “κόμματος των μουσαμάδων» είναι ανάξιες οποιουδήποτε σχολιασμού».

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη εξακολουθεί να κρύβεται πίσω από το δάχτυλό της για το έγκλημα του μπαζώματος στον χώρο του εγκλήματος των Τεμπών», προσθέτει και καταλήγει με υστερόγραφο:







«Όσον αφορά τα εθνικά θέματα, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρός του κινούνται πάντα με βάση το συμφέρον της χώρας και την προστασία της εθνικής κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων μας. Και το έχουν αποδείξει».

πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

ΠολιτικήΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά αυτό που όλοι...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Μοίρασε τη δημοσίευση:


Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα