21.5 C
Serres

Ντέμη Γεωργίου: Τι είχε ζητήσει για την κηδεία – Πότε και πού θα γίνει το μεγάλο πάρτι

Date:

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία μόλις 39 ετών άφησε το πρωί της Δευτέρας (22/7) η Ντέμη Γεωργίου. Η vegan chef, που έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στον τέταρτο κύκλο του reality μαγειρικής MasterChef, υπέστη σηπτικό σοκ έπειτα από βακτηριακή λοίμωξη, ενώ ήταν στην Πάρο όπου έμενε και εργαζόταν.

Το τελευταίο αντίο θα πουν στη Ντέμη Γεωργίου, φίλοι και γνωστοί, την Πέμπτη 25 Ιουλίου στις 12:00, στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Στη συνέχεια, όπως μαθαίνουμε, θα ακολουθήσει καφές σε κατάστημα στο Μετς, όπου επιθυμία των ανθρώπων που βρίσκονταν κοντά της είναι να γίνει σε νεανικό κι ευχάριστο κλίμα.

Σύμφωνα με τις επιβεβαιωμένες πληροφορίες μας, μία μέρα αργότερα, την Παρασκευή 26 Ιουλίου, οι φίλοι της οργανώνουν αυτό που η ίδια η Ντέμη Γεωργίου επιθυμούσε και μάλιστα το είχε εκφράσει όσο ζούσε. Ετοιμάζουν, λοιπόν, ένα beach party στην Πάρο, την ώρα του ηλιοβασιλέματος.

Η γνωστή chef είχε ζητήσει να γίνει ένα party σαν να ήταν γάμος, να είναι όλοι ντυμένοι στα λευκά και να γελάνε. Μάλιστα, θα γίνουν και βόλτες στη θάλασσα με το jet ski που η ίδια η Ντέμη Γεωργίου είχε αγοράσει για την ημέρα του γάμου της.








Να σημειώσουμε πως αυτές τις μέρες, το σπίτι της chef στο Παγκράτι παραμένει ανοιχτό για φίλους και γνωστούς που επιθυμούν να το επισκεφθούν εις μνήμη της.

πηγή zappit.gr

LifeStyleΝτέμη Γεωργίου: Τι είχε ζητήσει για την κηδεία – Πότε και πού...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Δημήτρης Κόκοτας: Η Ματίνα Παγώνη αποκάλυψε την αλήθεια για την υγεία του τραγουδιστή

Ο Δημήτρης Κόκοτας συνεχίζει να δίνει τη μάχη στη...

Πέθανε ο Γιάννης Κρύος, βασικό στέλεχος της Acun Medya στην Ελλάδα

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών ο...

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Δεν πήγα στο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη ούτε όταν συνεργαζόμασταν»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή...

Μοίρασε τη δημοσίευση:



Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα